.

Starlete se skinule polugole i rvale u čokoladi kod Ognjena Amidžića, zbog erotskog sadržaja reagovao RRA! (SNIMAK+FOTOGRAFIJE)

ZBOG OVOG SNIMKA JE GORELA SRBIJA: Starlete se poskidale i ušle u bazen s čokoladom – haos na televiziji, reagovao i RRA

„Erotski sadržaj“ emitovan u emisiji Ognjena Amidžića izazvao oprečne reakcije javnosti

maja9 Izvor: YouTube/AmiG Show, screenshot

Pre dve godine gledaoci televizije Pink bili su u prilici da u emisiji Ognjena Amidžića „AmiG show“ pogledaju okršaj ucesnica rijalitija Zadruga – u čokoladi!

Rvanje kod Amidže“ je bila najgledanija emisija te veceri na domaćim televizijama, ali i izazvala zamerke, zbog kojih je Savet Regulatornog tela za elektronske medije reagovao i pokrenuo postupak, zbog čega se voditelj oglasio i za MONDO rekao da se „devojke i muškarci mogu videti u kostimima i u gradskom izveštaju sa Ade Ciganlije Beogradske hronike“!

S obzirom da se i u ovoj sezoni željno iščekuje povratak Maje Marinković, a da na malim ekranima već gledamo seksi izdanja Stanije Dobrojević, pokazaćemo vam kako su obe izgledale pre dve godine!

PREPORUKA:   Filip Car ponizio vulgarnu Maju Marinković u emisiji uživo

 Pogledajte i kako je izgledao okršaj Stanije Dobrojević i Maje Marinković, koja je pre samo dve godine izgledala skroz drugačije:

Stanija i MajaIzvor: YouTube/AmiG Show

Maja Marinković je u poslednje dve godine imala nebrojano intervencija na licu i telu, a poslednje što je uradila, zamenila je stare silikone novim „sedmicama“.

Evo kako sada izgleda Maja:

A, kako Staniji dve godine kasnije stoji bikini:

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!