.

Starlete sestre Aneli i Sita Ahmić zajedno se bave orgijanjem!

Iskreniji nego ikad – „SESTRA SITA I ONA ZAJEDNO ORGIJAJU“ ASMIN KONAČNO PROGOVORIO! Evo odakle i kako poznaje Alena: Čovek je u zatvoru

"SESTRA SITA I ONA ZAJEDNO ORGIJAJU" ASMIN KONAČNO PROGOVORIO! Evo odakle i kako poznaje Alena: Čovek je u zatvoru

Foto: Printscreen/Instagram

Asmin Durdžić progovorio je o svim „mračnim“ tajnama svoje bivše devojke i majke njegovog deteta, a kako kaže, Alen kojeg je pomenula u rijalitiju „Zadruga“, iako je tvrdila da voli Marka Janjuševića Janjuša, je njen bivši dečko koji je trenutno u zatvoru i ima troje dece.

Asmin Durdžić
foto: Printscreen

– Alena jako dobro poznajem, on je jako dobar momak, najbolji drug od Anelinog rođaka, ali taj dečko uopšte nije taj Alen kog je Aneli pominjala u Zadruzi. Alen je nadimak za jednog drugog momka, kojem je gurala jezik u usta. Čovek je trenutno sad u zatvoru. Čovek ima troje dece, postoje slike gde mu gura jezik u usta. On ima drugo ime, koje ne želim sad da pominjem. Aneli je bila sa njim dok je bila sa mnom. Poslednji put kada je vadila silikone, pretprošle godine, tad je isto bila sa njim – rekao je Asmin za, pa dodao:

PREPORUKA:   Novo poniženje za nezrelu Anitu Stanojlović, Anđelo joj sasuo istinu u lice!

– Ko je u pitanju rekle su mi Aneline koleginice. Ta njena koleginica je vodila njen profil. Taj Alen je tip bila je sa njim sedam dana, pre nego što je došla sa mnom u Austriju. Imala je sa njim odnose. To je ta priča da nisam bio siguran da je dete moje. I da Nora nije moja, ja bih to dete voleo i pomogao bih mu, ali sam te stvari govorio dok sam bio besan i ljut. Nisam se odrekao deteta.

PREPORUKA:   Učesnici rijalitija podržali Aneli i janjuša u novoj ljubavnoj vezi
Aneli Ahmić
foto: Printscreen

Asmin je progovorio i o Anelinoj sestri Siti.

– I ta njena sestra Sita i ona mi je pisala poruke. Sita je meni pisala pre Aneli na Fejsbuku. Njih dve zajedno orgijaju. Da ne pričam.

O umešanosti Aneli Ahmić sa kriminalnom grupom, njihovom upoznavanju, tajnama Aneline sestre site i majke, šta je rekao Asmin, pogledajte u videu na početku teksta.

Kurir.rs/ Blic/ Preneo: M. J.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!