.

Stefan Mihić dobio batine, želeo da obmane javnost!

STEFAN MIHIĆ DOBIO BATINE! Pokušao da OBMANE javnost, a ovo je PRAVA ISTINA: „Zaglibio je“ Kurir u POSEDU ŠOK PREPISKI

STEFAN MIHIĆ DOBIO BATINE! Pokušao da OBMANE javnost, a ovo je PRAVA ISTINA: "Zaglibio je" Kurir u POSEDU ŠOK PREPISKI

Foto: Damir Dervišagić, Kurir

POKUŠAVA DA SE OPERE

Rijaliti igrač Stefan Mihić po ulasku u ,,Zadrugu 5“ izazvao je lavinu komentara, što svojom životnom pričom, ali i načinom na koji se ophodio prema zadrugarima. Međutim, nakon njegove diskvalifikacije, javnost je polako počela da upoznaje pravo lice kontroverznog rijaliti igrača.

Naime, tokom učešća više puta je spominjao svoje afinitete ka opojnim supstancama, a čak je istakao, da sebe krivi za smrt svoje majke, zbog stresa koji joj je naneo. Nakon diskvalifikacije, upostpunosti je ispario sa mreža, da bi se juče oglasio sa jezivim upozorenjem na Instagramu. Stefan je na svom Instagram storiju napisao da postoje ljudi koji pišu njegovim prijateljima i pokušavaju da mu iznude novac, ali kako saznaje Kurir, Stefan je javnost pokušao da obmane.

Izvor blizak Stefanu, tvrdi da se bivši zadrugar u velikom problemu. Što i ne čudi, s obzirom da je Stefan više puta isticao da se bavio kriminalnim radnjama, ali sada je zbog svojih loših životnih odluka, toliko nagrabusio, da je dobio batine.

– Stefan je izmislio priču da neko u njegovo ime šalje poruke putem društvenih mreža i traži novac. On šalje i ganja ljude za pare, jer je zaglibio. Beži iz grada u grad da ga ne nađu. Pretukli su ga i u Dubaiju zbog dugova, pa je i odatle pobegao. Pokušao je da slaže da je povrede koje ima na licu zadobio u saobraćajnoj nesreći – tvrdi izvor za Kurir.

PREPORUKA:   Učesnici Elite Stefani Grujić i Danijel Dujković Munjez imali razuzdani se*s - vrelu akciju posle žurke!

Kurir je eksluzivno došao u posed poruka, koje je Stefan slao. Kako je izgledalo njihovo dopisivanje možete pogledati u galeriji iznad.

Kurir.rs/I.E/M.K.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!