.

STIGLO PISMO OD SINIŠE KULIĆA; Miljana proslavila rođendan u Zadruzi, a zbog poruka od oca i sestara se RASPLAKALA

STIGLO PISMO OD SINIŠE KULIĆA Miljana proslavila rođendan u Zadruzi, a zbog poruka od oca i sestara se RASPLAKALA

Miljana Kulić u Zadruzi Foto: screenshot

Miljana Kulić ove večeri u rijaliti programu „Zadruga 3“ slavi rođendan, a tom prilikom Veliki šef organizovao je žurku. On je Miljani čestitao rođendan, a zatim je ona počela da čita i ostale čestitke koje su stigle na njenu adresu.

Foto: screenshot

– Draga Miljana, Veliki šef ti čestita rođendan. Želimo ti mnogo zdravlja, sreće, ljubavi i naravno da što više dana ostaneš u „Zadruzi“ – pisalo je u pismu Velikog šefa.

PREPORUKA:   Slobodan Sloba Radovanović komentarisao hapšenje Marka Miljkovića!

Miljani su čestitke poslali i otac Siniša i sestre Tijana i Ana, a kada je to videla Kulićeva je izjavila da ima veliku tremu. Nakon toga Miljana je drhtavim glasom počela da čita želje, a onda je u jednom momentu zaplakala.

– Srećan rođendan Miko, ništa ti nisam kupio, jer si dobila najlepši poklon od Boga – Željka, tako da ti ništa više ne treba. P.S. Mama, volim te. Tijana – napisala je Miljanina sestra.

– Miljana, sve što poželiš da ti se ostvari. Budi dobra, zdravlja, vesela. Voli te tata. Ljubi mi Željka i Mariju. Srećan rođendan – napisao je Siniša Kulić.

– Uvek si bila draga i mila, kod mene si uvek svoje tajne krila, a uvek meni više važna. Da imaš sve što poželiš i meni malo udeliš. Hvala ti što si mi uvek raspremala sobu, sad te nema uz mene tu… Tvoja sestra Ana – ostala je Miljana bez reči, a onda je zaplakala.

PREPORUKA:   Miljana Kulić se posvađala sa Bebicom pa odlučila da izašđe iz Elite, podnosi krivičnu prijavu i tužbu!

Povodom Miljaninog rođenana ukućani će imati priliku da uživaju u obilju hrane i pića, a Kulićeva je dobila i veliku rođendansku tortu, sa koje je oduvala 26 svećica.

Kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku.

Blic.rs
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!