.

Strašna KAZNA za učesnike Zadruge 6, smanjen budžet i bez tradicionalnih poruka porodica za novu godinu! (SNIMAK)

Odluka Velikog šefa koja će šokirati i rastužiti učesnike rijalitija Zadruga 6! (VIDEO)

Saopštena je odluka Velikog šefa koja će šokirati i rastužiti učesnike rijalitija „Zadruga 6“! To što neće dobiti je ono što apsolutno svi priželjkuju, saopštila je Dušica Jakovljević.

Odluka Velikog šefa koja će šokirati i rastužiti učesnike rijalitija Zadruga 6! (VIDEO) Screenshoot/youtube

Voditeljka rijaliti šou programa „Zadruga 6“, Dušica Jakovljević otkrila je da su zadrugari, osim smanjenjem budžeta, kažnjeni i oduzimanjem prava da vide porodice za Novu godinu.

PREPORUKA:   Aleksandra Nikolić objavila sliku pregleda na ultrazvuku, još 2 meseca

Nakon što je Zorica Marković pročitala pismo Velikog šefa, kojim je zadatak „Sudbinske lisice“ proglašen neuspešnim, usledila je žestoka odluka velikog šefa, i nema sumnje da će napraviti haos u Beloj kući.

– To što neće dobiti je ono što apsolutno svi priželjkuju. To je ono što se plaše da neće dobiti. Ove godine zadrugarima porodice neće doći za Novu godinu. Sami su krivi – saopštila je Dušica.

U toku večeri je Veliki šef proglasio zadatak „Sudbinske lisice“ neuspešnim zbog toga što većina parova nije bila spojena lisicama tokom trajanja zadatka, kao i zbog toga što je ukradena sveska kontrolora. Zadrugari su kažnjeni smanjenjem budžeta.

PREPORUKA:   Janjuš svakodnevno plače i rida, ne može oprostiti smrt brata!

Ali, to nije sve. Zbog spavanja nakon večernjeg buđenja, oduzimanjem nedeljnog honorara kažnjeni su i Aleksandar Sauer, DJ Tamaris, Dama Đogani, Mikica Bojanić, Lepi Mića i Sofija Una Manić.

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!