.

SUROVA REALNOST DRAGANI MITAR U OČI: Majkom se svaka budala može nazvati, muža si prodala jer te je zasvrbelo, sram te bilo!

žestoko – MUŽA SI PRODALA ZBOG AFERE! Naribao Mitrovu ko nikad pre: Svaka li se budala može nazvati MAJKOM?! Jezive uvrede PLJUŠTE

MUŽA SI PRODALA ZBOG AFERE! Naribao Mitrovu ko nikad pre: Svaka li se budala može nazvati MAJKOM?! Jezive uvrede PLJUŠTE

Dragana Mitar u jednoj emisiji našla se oči u oči sa Markom Đedovićem, pa i sa jezivim uvredama od strane bivšeg cimera sa rijaliti imanja u Šimanovcima. Nakon prisećanja na njen razgovor sa Edom, tokom kojeg je ogovarala Đedovića, on je osuo paljbu kao nikad pre, ne birajući reči.

„Morala sam da mu dajem lažne informacije… marketing za 70 evra“, našalila se Mitrova u „Zadruga, narod pita“, a onda joj je nekadašnji cimer i odbrusio.

PREPORUKA:   Aleksandra Nikolić PLAČE svaku put kada pogleda u bebu, seli se u Hrvatsku! (SNIMAK)

„To su laži, nikada mi dinara dala nije. Priznala mi je da je maltretirala majku, a krala novac svom ocu. Bolje da nemam dete, nego da ono bude kao ti. Svaka budala se može nazvati majkom, dete će ići u školu, a drugari će mu onanisati na majku“, oštar je bio on: „…Prodala je muža za honorar i Edov polni organ!“, dodao je zatim.

PREPORUKA:   Starleta Maja Marinković izgubila sudski spor, dužna da plati POLA MILIONA!

„Smejaću se i gledati te kao budalu“, nije mu ostala dužna ona.

„Sopstveni suprug je rekao da si se bavila prostitucijom!“, nastavio je, pak, Marko, bez dlake na jeziku.

foto: Printscreen Pink

Kurir.rs, M.G/Foto: Printscreen Pink

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!