.

SVE O ŽIVOTU LUNE ĐOGANI, POBEDNICE ZADRUGE Ovo je istina o njenom rođenju u inostranstvu, odnosu sa familijom i ŠKOLOVANJU

SVE O ŽIVOTU LUNE ĐOGANI, POBEDNICE ZADRUGE Ovo je istina o njenom rođenju u inostranstvu, odnosu sa familijom i ŠKOLOVANJU

Zadruga 2, Luna Đogani Foto: Goran Srdanov / RAS Srbija

Luna Đogani, ćerka pevačice Anabele Atijas i densera Gagija Đoganija, pobedila je u drugoj sezoni „Zadruge“, dok je u prvom serijalu bila vicešampionka, kada ju je pobedila Kristina Kija Kockar.

PREPORUKA:   Vladimir Tomović na Instagramu najavio povratak u Zadrugu, ima li miševa i hoće li se sakriti?!
Foto: Goran Srdanov / RAS Srbija

O životu Lune Đogani godinama se priča i piše, ponajviše zbog roditelja koji su dugo poznati javnosti. Ona je rođena 8. marta 1996. godine, u Treleborgu u Švedskoj, a malo po rođenju život je nastavila u srpskoj prestonici.

Foto: Marko Đoković / RAS Srbija

Đoganijeva se predstavlja kao influenserka, na Instagramu je prati više od 350.000 ljudi, a u više navrata je govorila o bliskom odnosu sa majkom Anabelom, dok je u prošlosti imala turbulentan odnos sa ocem Gagijem, da bi u poslednje vreme bili u odličnim odnosima.

PREPORUKA:   RASKRINKANA SPONZORUŠA IVA GRGURIĆ: Sukija optužila da je SILOVATELJ, on joj uzvratio da sve plaća SEKSOM, a izneo i dokaze!
Foto: Goran Srdanov / RAS Srbija

Sa pojedinim članovima familije, poput Đoleta Đoganija i Edite Aradinović, bila je u centru nekoliko skandala, jer joj se nije dopadalo u kakvom kontekstu su je spominjali u javnosti. Ima sestru Ninu, kao i polusestru Blankicu, koju je Anabela dobila u braku sa biznismenom Andrejem Atijasom iz Sarajeva.

Nakon završene osnovne škole u Beogradu, Luna je upisala i završila privatnu srednju školu, da bi potom postala student na Singidunumu, smer Menadžment u turizmu.

U „Zadruzi 2“ donela je odluku da želi da se bavi muzikom, a majka Anabela Atijas odlučila je da joj pomogne u tome, pa bi uskoro trebalo da izađe Lunina prva numera kojom će se predstaviti publici.

Foto: Blic / RAS Srbija

Otvoreno je pričala o svojim prethodnim vezama sa muškarcima, dok su njene javne romanse sa Slobodanom Radanovićem i Markom Miljkovićem punile novinske stupce mesecima unazad. Priznala je jednom prilikom da je sa Nenadom Marinkovićem Gastozom imala nešto više od prijateljstva, o čemu se pre toga dugo spekulisalo.

Luna je u finalu „Zadruge“ osvojila nagradu od 50.000 evra, dok se naširoko pisalo da je od rijalitija zapravo zaradila mnogo više.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!