.

SVE O ŽIVOTU LUNE ĐOGANI, POBEDNICE ZADRUGE Ovo je istina o njenom rođenju u inostranstvu, odnosu sa familijom i ŠKOLOVANJU

SVE O ŽIVOTU LUNE ĐOGANI, POBEDNICE ZADRUGE Ovo je istina o njenom rođenju u inostranstvu, odnosu sa familijom i ŠKOLOVANJU

Zadruga 2, Luna Đogani Foto: Goran Srdanov / RAS Srbija

Luna Đogani, ćerka pevačice Anabele Atijas i densera Gagija Đoganija, pobedila je u drugoj sezoni „Zadruge“, dok je u prvom serijalu bila vicešampionka, kada ju je pobedila Kristina Kija Kockar.

Foto: Goran Srdanov / RAS Srbija

O životu Lune Đogani godinama se priča i piše, ponajviše zbog roditelja koji su dugo poznati javnosti. Ona je rođena 8. marta 1996. godine, u Treleborgu u Švedskoj, a malo po rođenju život je nastavila u srpskoj prestonici.

Foto: Marko Đoković / RAS Srbija

Đoganijeva se predstavlja kao influenserka, na Instagramu je prati više od 350.000 ljudi, a u više navrata je govorila o bliskom odnosu sa majkom Anabelom, dok je u prošlosti imala turbulentan odnos sa ocem Gagijem, da bi u poslednje vreme bili u odličnim odnosima.

PREPORUKA:   Novi rijaliti na TV Pink, jedini učesnik Željko Mitrović, snimaće se u Londonu!
Foto: Goran Srdanov / RAS Srbija

Sa pojedinim članovima familije, poput Đoleta Đoganija i Edite Aradinović, bila je u centru nekoliko skandala, jer joj se nije dopadalo u kakvom kontekstu su je spominjali u javnosti. Ima sestru Ninu, kao i polusestru Blankicu, koju je Anabela dobila u braku sa biznismenom Andrejem Atijasom iz Sarajeva.

Nakon završene osnovne škole u Beogradu, Luna je upisala i završila privatnu srednju školu, da bi potom postala student na Singidunumu, smer Menadžment u turizmu.

PREPORUKA:   Starleta Kija Kockar imala vreli intimni odnos na tribinama sportske sale Pionir!

U „Zadruzi 2“ donela je odluku da želi da se bavi muzikom, a majka Anabela Atijas odlučila je da joj pomogne u tome, pa bi uskoro trebalo da izađe Lunina prva numera kojom će se predstaviti publici.

Foto: Blic / RAS Srbija

Otvoreno je pričala o svojim prethodnim vezama sa muškarcima, dok su njene javne romanse sa Slobodanom Radanovićem i Markom Miljkovićem punile novinske stupce mesecima unazad. Priznala je jednom prilikom da je sa Nenadom Marinkovićem Gastozom imala nešto više od prijateljstva, o čemu se pre toga dugo spekulisalo.

Luna je u finalu „Zadruge“ osvojila nagradu od 50.000 evra, dok se naširoko pisalo da je od rijalitija zapravo zaradila mnogo više.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!