.

SVI RIJALITI PRELJUBNICI, jednom žena oprostila i vratio joj se kući!

ONI SU VARALI ŽENE PRED KAMERAMA Ovo su rijaliti preljubnici, a njemu je supruga sve oprostila

Obeležili su sve sezone rijaliti programa svojim javnim prevarama

ONI SU VARALI ŽENE PRED KAMERAMA Ovo su rijaliti preljubnici, a njemu je supruga sve oprostila

Printscreen

Zvezdan Slavnić nije prvi, a ni jedini, koji se kao oženjen čovek zaljubio u cimerku u „Zadruzi“. On je 15 godina bio u vanbračnoj zajednici sa partnerkom Anom, a taj odnos se sad završio jer se on zaljubio u Anđelu Đuričić. To je priznao pred kamerama rijalitija i izvinio se nevenčanojsupruzi.

YouTube/Zadruga Official

U sledećoj sezoni priča se zavrtela oko Marka Janjuševića Janjuša i Maje Marinković. Iako su postali izuzetno bliski, oni su uporno tvrdili da ih veže samo prijateljski odnos. Ipak, nisu dugo mogli da glume pa se otkrilo da su uplovili u vezu. Janjuševa supruga Ena javnu prevaru nije htela da oprosti, pa je podnela zahtev za razvod braka. Oni su sad u korektnim odnosima, a veza s Majom se završila baš onako kakva je i bila – na skandalozan način, tučom i vređanjem. Njih dvoje su sada na ratnoj nozi.

Printscreen

Emocijama koje su mu se rodile prema Tari Simov nije mogao da se suprotstavi reper Nenad Aleksić Ša. On je u to vreme bio u braku sa Ivanom Aleksić. Ono što su mu mnogi zamerili je to što je pokušavao svoju preljubu da opravda, kako je pričao, lošim odnosima sa suprugom, a za sve to je krivio upravo nju. Ni on i Tara nisu više zajedno, a dok su bili, više se pisalo o njihovim svađama i tučama, nego o lepim momentima. Za Ivanu se pisalo da je započela vezu sa drugim učesnikom „Zadruge“ Vladimirom Tomovićem.

PREPORUKA:   Zvezdan Slavnić posle ostavljanja supruge pred kamerama, ponovio nešto što će je dodatno povrediti

Printscreen

Edis Fetić, biznismen iz Novog Pazara, toliko je bio zaljubljen u svoju tadašnju ljubavnicu Draganu Mitar, da je rešio da uđe kod nje u „Zadrugu“. Tada je zvanično bio oženjen suprugom Zilhom. Tokom rijalitija, Edis i Dragana su raskinuli, on se po izlasku vratio supruzi, ali je posle izvesnog vremena opet otišao kod Dragane i tada je njegova žena stavila tačku na njihov brak. Ali, stavljena je i tačka na odnos s Draganom.

Ni Kristijan Golubović nije mirovao. On je u „Zadruzi“ upoznao Kristinu Spalević, rodila se ljubav, pa je pukao njegov brak sa suprugom Ivanom. Oni su bili venčani u crkvi, dok u opštini taj čin nisu obavili. On je jedan od malobrojnih čija je rijaliti veza, a naročito ona koja se rodila iz preljube, uspela. Kristinu uskoro očekuje porođaj, nakon čega će se i venčati.

PREPORUKA:   Dejan Dragojević ima novu devojku! (SNIMAK)

Foto: Printscreen Instagram

Pevač Nikola Grujić Gruja je takođe bio neveran. On se zaljubio u Mimu Šarac, zbog čega ga je ostavila nevenčana supruga Ljilja. Ona preko svega što joj je uradio i to javno nije htela da pređe. Pred kraj rijalitija pukla je i veza s ljubavnicom, ali nedavno se oglasio na svom Instagramu njihovom zajedničkom fotokom i čestitao joj godišnjicu, čime je sve obavesto da su njih dvoje ponovo zajedno.

Foto: Alo ilustracija

I David Dragojević bio je neveran. On, doduše, nije bio u braku s Aleksandrom Subotić, živeli su zajedno, ali ga to nije sprečilo da se zaljubi u Anu Korać s kojom je dve godine bio u vezi, koja nije opstala.

Tagovi
preljuba Prevara brakovi veze rijaliti Zadruga zadruga 1 zadruga 2 zadruga 3 Zadruga 4 Zadruga 5 Zadruga 6 Zvezdan Slavnić Anđela Đuričić Tara Simov Nenad Aleksić Ša dragana mitar
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!