.

Taki Marinković pregledao telefon svoje ćerke starlete Maje Marinković, zapanjio se sa koliko oženjenih poznatih muškaraca je spavala, bavi li se prostitucijom?! (SNIMAK)

KAD BIH POKAZAO PORUKE, MNOGI BRAKOVI BI SE RASTURILI! Taki izneo Majin „prljav veš“ – Kod mene je njen telefon, ČITAM!

Taki Marinković u svemu podržava ćerku Maju Marinković dok je u Zadruzi i jedini je koji sme da zaviri u njen telefon, jer u njega ima puno poverenje.

 Taki Marinković o porukama u Majinom telefonu Izvor: TV Pink/screenshot/Youtube/Zadruga Official

Maja Marinković je, pored nekolicine drugih zadrugara, najčešće glavna tema svih priča u Zadruzi, kako zbog ljubavnih odnosa, tako i zbog svog ponašanja. U rijalitiju je obukla venčanicu, isterivala pravdu, pravila skandalozne scene zbog ljubomore, a šta o svemu tome i novom zetu Bilalu misli njen otac Radomir Taki Marinković?

Iako redovno komentariše sva dešavanja u Zadruzi i čest je gost ovog rijaliti programa, Taki i ovog puta ističe da se u izbor svojećerkeMaje Marinkovićne meša.

„To je Majin izbor, koga ona izabere, on će mi biti zet. U ljubavi je sve dozvoljeno, ko se bije taj se voli. Mada, ja ne podržavam nasilje. Znamo mi svi kakva je Maja, mada ja iskreno mislim da ga je ona zavolela. Janjuš, Car… Oni su Majina prošlost„, smatra Taki, koji za Bilala kaže da je mlad momak, ali da je njegova ćerka tu da ga „prevaspita“.

Izvor: YouTube/Zadruga OfficialBr. slika: 6 1 / 6

Izvor: YouTube/Zadruga OfficialBr. slika: 6 2 / 6

Izvor: YouTube/Zadruga OfficialBr. slika: 6 4 / 6

Izvor: YouTube/Zadruga OfficialBr. slika: 6 5 / 6

Izvor: YouTube/Zadruga OfficialBr. slika: 6 6 / 6

„Bilal je mlad, ali Maja je tu da ga ispravi. Zatvoren prostor čini svoje, mnogi su se razveli zbog toga. Bilal ima 23 godine, mlad je, ali Maja ga vaspitava. Maja je ljubomorna i drži sve pod kontrolom. Maja je moje jedino dete, ja sam uz nju i u dobru i u zlu“, poručio je, kao i uvek, a potom se prisetio i ćerkinih bivših velikih ljubavi: „U početku je super startovala, imala je svoj stav, komentarisala je… Kasnije se spojila sa njim, pa je došlo do raznih nesuglasica… On je nebitan, da nema Maje Marinković, ne bi nikada niko čuo za njega… Ni Filipa nisam video, ne znam ja te njene bivše„.

Izvor: TV Pink / screenshot

Na kraju, Taki je otkrio i šta piše u Majinom telefonu.

„Au… Što se tiče Majinog telefona, kada bih objavio ko joj sve piše, mnogi brakovi bi se rasturili u Beogradu!“, rekao je i otkrio da je telefon kod njega dok je ona u rijalitiju, da u njega ima puno poverenje, kao i da joj vodi naloge na društvenim mrežama, ali da ne zadire baš u sve. „Ne bi ostavila tati da tu ima nešto strašno, sve na njenim mrežama je mojih ruku delo, a u telefonu je ipak njen život„, izjavio je Marinković u emisiji „Premijera – Vikend Specijal“.

PREPORUKA:   Filip Car izveden iz Zadruge, molio da popije lekove!

Pogledajte kako je Maja izgledala nekada, dok još nije operacijama promenila lični opis i kada se našla u Rastinom spotu:

Izvor: YouTube/screenshot/BalkatonBr. slika: 6 1 / 6

Izvor: YouTube/screenshot/BalkatonBr. slika: 6 2 / 6

Izvor: YouTube/screenshot/BalkatonBr. slika: 6 3 / 6

Izvor: YouTube/screenshot/BalkatonBr. slika: 6 4 / 6

Izvor: YouTube/screenshot/BalkatonBr. slika: 6 5 / 6

Izvor: YouTube/screenshot/BalkatonBr. slika: 6 6 / 6

 

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!