.

Tara Simov izgubila 40kg zbog srčanih problema, treba se poroditi, zbrće pare na TikToku!

„OĆELAVILA SAM, IMAĆU 40 KG ZBOG PROBLEMA SA SRCEM“ Tara Simov par sati pred POROĐAJ UZIMA PARE na mrežama : „Biću hendikepirana mesec dana“

Tara Simov par sati pred porođaj

Bivša učesnika rijaliti programa „Zadruga“, Tara Simov nalazi se tik pred porođaj. Rijaliti učesnica je upalila lajv na društvenoj mreži TikTok, kako bi razgovarala sa svojim pratiocima, zaradila pare od njih, nakon čega će napraviti pauzu od mesec dana od javnog života.

Tara Simov par sati pred porođaj Foto: TikTokTara Simov par sati pred porođaj

-Beba mi skače po stomaku već sat vremena, a malo mi se spava. Ovo je zadnji lajv, u pola šest idem da se porađam. Oćelavila sam od trudnoće. Biću hendikepirana mesec dana, nakon porođaja. Neću moći da radim šta hoću. Hajde tapkajte. Toliko traje oporavak od carskog, biće mi divno kad se oporavim od carskog, za mesec dana, ali osećaj kada ću videti svoje dete, ne mogu da objasnim- rekla je Tara pa se dotakla i samog porođaja.

PREPORUKA:   Ivan Marinković izveden iz Elite i pod pratnjom odvežen u SUD!

-Ne plašim se porođaja, ne mogu da dočekam da dođe. Posle porođaja ću ostati na 40 kilograma. Imam problem sa srcem, pijem lekove, samo mi se spava, ne mogu da sedim. Sa mužem se slažem, ali sam ga pustila da radi šta hoće.

Tara je otkrila da se ona tik pred porođaj ne nalazi u bolnici.

-U hotelu sam, jer mi je lakše nego da sedim u bolnici sa šest hiljada ljudi, lakše mi da spavam, nisam u bolnici, sutra idem u bolnicu. Mnogo mi se spava, ali želim da vas ispoštujem još malo- rekla je ona i dotakla se kletvi.

-Roditeljske kletve su već počele, poput one dabogda ti dete bilo isto kao i ti. Nakon veze sa Nenadom Aleksićem Ša, i njegove prevare žene, Tara je stupila u vezu sa Danilom Raičevićem sa kojim trenutno čeka dete, a rijaliti učesnica će se ujutru poroditi u KBC Dragiša Mišović.

PREPORUKA:   Kija Kockar nije NITI MUŠKO NITI ŽENSKO već je ONO, stvorenje između!
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!