.

TI SI GOVNO OBIČNO SMRDLJIVO – Milica Kemez urnisala voditelja emisije, pale teške reči: „Napio si se, pa sada puštaš mu*a“

„TI SI GOVNO OBIČNO SMRDLJIVO“Milica Kemez urnisala voditelja emisije, pale teške reči: „Napio si se, pa sada puštaš mu*a“

Milica Kemez

Milica Kemez, Foto: Foto: YouTube/printscreen

Bora Santana je, čak i kao voditelj emisije progovorio i o svom odnosu sa Milicom Kemez tokom radio „Amnezije“, sa kojom se danas svađao.

– Drago mi je što je Milica danas dobila lepe vesti, ali su joj zamerili što je počela da psuje od kada je sa mnom, da je potonula. Ona krivi mene, priča da sam ja taj neki razlog, ja sam se zbog toga odaljio od nje – govorio je Bora.

PREPORUKA:   Miljana Kulić ponovo mora pod nož, na operaciju!

Milica Kemez je upala u studio i prekinula emisiju, pa se nastavilo prepucavanje između Bore i nje, a zatim je progovorila o pozivu sa sestrom.

Milica Kemez

Milica Kemez, Foto: Printscreen / Youtube

– Sestra mi je pričala o Bori, da mi jedan dan kuva kafu, drugi dan vređa, da to loše utiče na mene, da me vređa najstrašnije – pričala je Milica.

– Neće do toga više dolaziti, prekidamo kontakt – odbrusio je Santana.

– Evo, ovako Bora reaguje kada ga neko kritikuje. Sestra mi je i rekla da me on ne voli dovoljno, što je on danas i dokazao. Da sam ranije imala veliku podršku – istakla je Kemezova.

PREPORUKA:   Milica Kemez ušla u rijaliti Elita Zadruga 7, neprijatnost sa Miljanom Kulić

– Eto, da ti se vrati podrška, da budeš peta. Ozbiljnu podršku imaš – peckao je Santana ironično.

Milica Kemez

Milica Kemez, Foto: Youtube/Printscreen

– Ovo ti nije potrebno, napraviću ti haos, odvratno g*vno smrdljivo. Sj*baću ti sve. Popio si viski, ozbiljan si alkoholičar, pa sada puštaš m*da. Obično g*vno i smeće. Nastavi sa Banetom, njega pljuješ čitav dan – poručila je Milica, pa napustila emisiju.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

 

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!