.

TV Pink podnela tužbu protiv Marka Miljkovića jer je izjavio da su svi učesnici ZADRUGE 4 imali Korona virus, ali da se o tome ćutalo!

PINK TUŽI MARKA MILJKOVIĆA: Optužio produkciju Zadruge da je krila da SVI U TREĆOJ SEZONI IMAJU KORONA VIRUS!

Prepucavanje na društvenim mrežama

Izvor: ATA Images/Anotnio Ahel

Učesnik prošle i pretprošle sezone rijalitija Zadruga Marko Miljković, optužio je na društvenim mrežama produkciju da je „znala da su svi u Beloj kući bili zaraženi koronom“.

PREPORUKA:   Jovana Tomić Matora je svela račune sa Slađom Lazić, prozvala je da se kurvala na jahti!

Miljković je na svom storiju na Instagramu objavio skrinšot naslova vezanog za početak nove, četvrte sezone Zadruge, odnosno činjenicu da su novi učesnici u okviru lekarskog pregleda testirani i na korona virus.

Potom je napisao: „Bravo, pazite na nove zadrugare, a to što smo mi u Zadruzi 3 preležali koronu nema veze. Preživeli smo, srećno svima“.

Ubrzo je objavio i skrinšot SMS prepiske, verovatno s osobom iz produkcije u rijalitija, koja je reagovala na „neistinite optužbe“.

U poruci je stajalo da će „sve objave biti sačuvane i priložene sudu“, nakon čega je Miljković pitao „tužićete me jer govorim istinu?“.

PREPORUKA:   TEŠKA ISTINITA PROZIVKA za samozvane starlete VODITELJKE!

Sada je reagovala Pink televizija i najavila tužbu zbog širenja laži.

Sinoć se u emisiju „Narod pita“ na Pink televiziji uključio i Lepi Mića i rekao da je „taj odron zaboravio da mu pink nije zoološki vrt“ i da bi „bez Pinka vozio bajs, a ne BMW“.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!