.

TV Pink podnela tužbu protiv Marka Miljkovića jer je izjavio da su svi učesnici ZADRUGE 4 imali Korona virus, ali da se o tome ćutalo!

PINK TUŽI MARKA MILJKOVIĆA: Optužio produkciju Zadruge da je krila da SVI U TREĆOJ SEZONI IMAJU KORONA VIRUS!

Prepucavanje na društvenim mrežama

Izvor: ATA Images/Anotnio Ahel

Učesnik prošle i pretprošle sezone rijalitija Zadruga Marko Miljković, optužio je na društvenim mrežama produkciju da je „znala da su svi u Beloj kući bili zaraženi koronom“.

PREPORUKA:   Crnogorski maneken i bivši zadrugar, Stanijin momak Marko Marković, napadnut u Crnoj Gori.

Miljković je na svom storiju na Instagramu objavio skrinšot naslova vezanog za početak nove, četvrte sezone Zadruge, odnosno činjenicu da su novi učesnici u okviru lekarskog pregleda testirani i na korona virus.

Potom je napisao: „Bravo, pazite na nove zadrugare, a to što smo mi u Zadruzi 3 preležali koronu nema veze. Preživeli smo, srećno svima“.

Ubrzo je objavio i skrinšot SMS prepiske, verovatno s osobom iz produkcije u rijalitija, koja je reagovala na „neistinite optužbe“.

U poruci je stajalo da će „sve objave biti sačuvane i priložene sudu“, nakon čega je Miljković pitao „tužićete me jer govorim istinu?“.

PREPORUKA:   Učesnica Zadruge dobila 60000 evra da uništi brak Novaka Đokovića!

Sada je reagovala Pink televizija i najavila tužbu zbog širenja laži.

Sinoć se u emisiju „Narod pita“ na Pink televiziji uključio i Lepi Mića i rekao da je „taj odron zaboravio da mu pink nije zoološki vrt“ i da bi „bez Pinka vozio bajs, a ne BMW“.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!