.

U Zadrugu 5 ulazi stari rijaliti učesnik za honorar od 5000 evra nedeljno, ulazi i poznata rijaliti oštrokondža pevačica!

MARKO ĐEDOVIĆ SE VRAĆA U ZADRUGU Dogovorio je 5.000 evra mesečno, sa njim ulazi i PEVAČICA i sledi haos

Foto: screenshot

Pevačicu Zoricu Marković i Marka Đedovića fanovi će ponovo će gledati u rijalitija „Zadruga“. Pevačica i novinar u oktobru će se pridružiti ostalim ukućanima u beloj kući u Šimanovcima.

Zorica Marković Foto: screenshot
Zorica Marković

Ovaj dvojac dobio je odlične honorare za učeše u Pinkovom projektu. Kako Kurir saznaje, Đedović, sa produkcijom je dogovorio 5.000 evra mesečno, a ništa manje neće da prođe ni pevačica.

Njih dvoje spadaju u red onih učesnika rijaliti šou-programa koji znaju mnogo toga o zadrugarima, kako informacije od ranije tako i ono što im ukućani u poverenju govore u tzv. „mrtvim uglovima“ koje kamera ne snima. I jedno i drugo prednjače kada je u pitanju komentarisanje gorućih tema na imanju i te se tako trude da situaciju sagledaju iz brojnih uglova. Markovićeva ume da zabiberi čorbu, ali i da se obračuna sa devojkama, kako ona voli to da kaže sumnjivog morala. Sa druge strane, Đedović nema dlake na jeziku i svima kaže u lice šta misli.

PREPORUKA:   Majka maloletne Milice ispričala o aferi maloletnice sa Vladimirom Tomovićem a spomenula i starog Mensura koji je svakodnevno sa njenom maloletnom ćerkom u krevetu!
Zorica Marković Foto: Goran Srdanov / RAS Srbija
Zorica Marković

Takođe, sa većinom aktuelnih ukućana je u ratu. Nema sumnje da će rijaliti igrači kojima Zorica i Marko nisu po meri zanemeti kada ih ugledaju na vratima bele kuće. Pokušali smo da stupimo u kontakt sa budućim učesnicima, ali oni nisu bili dostupni za komentar.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!