.

Učesnica rijalitija Zadruga, Tara Simov, definitivno stavila tačku na ljubavnu prošlost sa reperom Nenadom Aleksićem Ša

SAHRANILA JE I POSLEDNJE SEĆANJE NA ŠA Tara Simov je ovo mesecima krila, sada je sve izašlo na videlo

Od velike ljubavi nije ostao ni trag

SAHRANILA JE I POSLEDNJE SEĆANJE NA ŠA Tara Simov je ovo mesecima krila, sada je sve izašlo na videlo

Printscreen

Nekadašnja učesnica rijalitija Zadruga, Tara Simov, definitivno je stavila tačku na ljubavnu prošlost sa reperom Nenadom Aleksićem Ša. To je simbolično i dokazala i prepravljanjem tetovaže koju su oboje uradili na telu u vreme najveće ljubavi.

PREPORUKA:   Dalila varala Dejana Dragojevića sa Filipom Carom, desilo se samo jednom!

Tara i Ša su u julu 2021. godine zajedno uradili iste tetovaže. Oboje su na desnoj nozi u visini kolena, istetovirali broj 2. To je, kako su tada objasnili, bila asocijacija na Tarinu rečenicu upućenu reperu. Na taj način želeli da pokažu kako je njihova ljubav jaka.

Printscreen

Život piše romane, pa ni ljubav ni tetovaža nisu potrajali. Tara i Nenad raskinuli su već u avgustu iste godine.

U međuvremenu, život Tare Simov potpuno se promenio. Uplovila je u voditeljske vode, ali i novu ljubavnu vezu koja joj je donela mir i stabilnost. Zato je u septembru 2022. odlučila da sa tela ukloni i poslednji podsetnik na bivšeg dečka.

To je sve prošlo neprimećeno od strane javnosti jer se Tara nije pohvalila novom tetovažom, ali se fotografija nove tetovaže pojavila na profilu društvene mreže Instagram jednog domaćeg tatu umetnika.Na fotografiji na kojoj je označena Tara Simov vidi se sveže urađena tetovaža višeznačnog kineskog simbola baš na mestu gde je pre godinu i po dana bila dvojka za Nenada Aleksića.

Tara je fotografiju prokomentarisala emotikonima vatre.

Tagovi
Tara Simov Nenad Aleksić Ša Zadruga 6 zzadruga 6 Zadruga 6 tuča zadruga 6 seks zadruga 6 vesti zadruga 6 uzivo alo rs zadruga 6 miki đuzadruga 6 zadruga 6 svadba zadruga 6 rijaliti zadruga 6 najnovije zadruga 6 novi vođa zadruga 6 izbacivanje najnovije vesti zadruga 6 zadruga 6 diskvalifikacija zadruga 6 najnovije vesti dana
Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!