.

Učesnica Zadruge dobila velike batine od starlete Maje Marinković u realnom svetu!

MARINKOVIĆEVA BRUTALNO ISTUKLA ZADRUGARKU U BEČU! A sada je ona razvezala jezik o Majinoj vezi sa Carem i priznala da ima TRAUME!

MARINKOVIĆEVA BRUTALNO ISTUKLA ZADRUGARKU U BEČU! A sada je ona razvezala jezik o Majinoj vezi sa Carem i priznala da ima TRAUME!

Jedan od prijateljskih odnosa koji je nastao u „Zadruzi 4“, a koji je prekinut nakon je iste je onaj između Maje Marinković i Dragane Spasojević.

Ovo se desilo nakon putovanja u Beču, kada je Maja tokom svađe sa Carem nasrnula i na Draganu, zbog toga što je, kako je navela, Spasojevićeva snimala Filipov i njen okršaj.

PREPORUKA:   Gruja i Fran posle rijaliti tuče obračun će nastaviti i na sudu posle rijalitija!

Dragana se sada oglasila za Pink.rs nakon Majinih žestokih okršaja sa Carem, a ona je kratko prokomentarisala ovu situaciju.

– Odgovoriću ukratko. Iskreno, imam traumu posle onih užasnih scena iz Beča koje su Stefanu i meni priredili. Od tada me ne interesuju. Što dalje od mene. Ponašanje im je katastrofalno. Oni govore sami o sebi, meni je to odavno postalo dno dna. Ne treba ih žaliti, zaslužuju jedno drugo – istakla je Dragana.

PREPORUKA:   DIVLJI SEKS Marka i Viki pred prepunom sobom, na trenutak im spao pokrivač i sve se videlo! (SNIMAK)
Maja Marinković

foto: Pritnscreen

Kurir.rs/Pink.rs/M.M.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!