.

Učesnica Zadruge u nervnom rastrojstvu se zaletala na STAKLO, JEDVA SU JE SPASLI!

ISPLIVAO JEZIVI SNIMAK! Uznemirujuće scene u Zadruzi, produkcija donela momentalnu odluku, obezbeđenje ovo do sada nikada nije uradilo! (VIDEO)

Neurotični pokreti i potezi kontroverzne zadrugarke lede krv u žilama

ISPLIVAO JEZIVI SNIMAK! Uznemirujuće scene u Zadruzi, produkcija donela momentalnu odluku, obezbeđenje ovo do sada nikada nije uradilo! (VIDEO)

Printscreen

Prethodnu noć u rijalitiju Zadruga obeležio je ponovni raskid Dalile i Dejana Dragojevića, ali i nervni slom koji je imala Tara Simov.

Simova se u naletu histerije ustremila na staklene površine u „Zadruzi“, ali su članovi obezbeđenja sprečili da napravi veću štetu i naudi sebi.

PREPORUKA:   Reper preljubnik Nenad Aleksić Ša otkrio razlog zašto je ušao u Zadrugu 5, nastavio sa svađama sa starletom Tarom Simov

Tara je bila u svojevrsnoj psihičkoj krizi. Neurotični pokreti i potezi kontroverzne zadrugarke lede krv u žilama.

Scene koje je Simova priredila su bile toliko skandalozne, da su momci iz obezbeđenja morali da je bukvalno prenesu kako ne bi povredila sebe.

PrintscreenOL

Ovakav gest do sad nije viđen u Zadruzi, a momci iz obezbeđenja su još jednom pokazali koliko su profesionalni i koliko brinu o bezbednosti svih učesnika Zadruge.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!