.

Učesnice Elite Miona Jovanović i Maja Marinković zaratile su sinoć u emisiji uživo

SKANDAL U ELITI Miona potpuno podivljala, niko ne može da je zaustavi, iznela celokupnu istinu!

Posvađale se tokom emisije
Miona i Maja

Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Učesnice Elite Miona Jovanović i Maja Marinković zaratile su sinoć u emisiji uživo.

Krenule su međusobno da se vređaju i iznose prljav veš, a Jovanovićeva je iskoristila priliku da podseti gledaoce na sve što je Maja radila u rijalitiju:

– Meni tema u rijalitiju nije potrebna, moje postojanje je vrednije od njih dve kad se spoje zajedno. Ja sam ovde imala životne situacije a ne teme. Mionu bih prvo komentarisala, ona je u Zadruzi 3 bila moj potrčko, neko koga sam oblačila i bila je poslušna, upijala je moje tajne dok nije kao cinkaroš obrukala sve za stolom. Ona je posle toga ispala i niko više nije čuo za nju. Stalno se prenemaže i napada Ša, dovodi ga do ludila. Ona je najmanje kompetentna da komentariše mene, ona je cicija , sitničar ja ne volim takve osobe. Iskorišćava čoveka da bi dobila na popularnosti a džabe kad nema nikakvu energiju, nikad ništa od karijere neće uraditi – rekla je Maja.

– Maju je zabolelo što sam joj rekla da nema temu ovde, što spominje prethodnu Zadrugu neka ubaci neku novu temu. Ja ničiji potrčko, nikad nisam bila, to meni moj karakter ne dozvoljava. Ne grmiš uopšte, nema te nigde, više nisi toliko bitna kao ranije, nema te nigde, non stop spavaš. Ja sam savršena sama po sebi, nisam morala da se izoperišem cela kako bi ličila na nešto. Ja tebe toliko bolim da to nije dobro, shvati da se kolo sreće okreće, čijeg si tatu ukrala od jadne devojčice. Plastik fantastik, sve si promenila na sebi, imaš dupe kao ormar, ona meni nije bila prijatelj nikad bila mi je samo rijaliti koleginica – odbrusila je Miona.

PREPORUKA:   Slavlje kod Davida Dragojevića
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!