.

Učesnici rijalitija roditelje zavili u crno zbog svoje gluposti, nevaspitanja i nemorala pred kamerama!

U CRNO SU IH ZAVILI Roditelji zadrugara završavali u HITNOJ zbog dece u rijalitiju, zbog JEZIVIH kadrova bili van sebe: „Htela sam da se ubijem“

Roditelji učesnika rijalitija „Zadruga“ neretko su se oglašavali u medijima tokom boravka njihove dece u Beloj kući.
Zbog dece u rijalitiju bili van sebe Foto: Snežana Krstić, Milan Ilić, Shutterstock / RingierZbog dece u rijalitiju bili van sebe

Kako uglavnom nisu imali kontakt sa njima zbog njihovih postupaka pred kamerama, pojedini su završavali u Hitnoj i bili zdravstveno ugroženi.
Marija Kulić bila van sebe zbog Miljane

Foto: Zadruga / Ringier

Marija Kulić bila van sebe zbog Miljane

Marija Kulić više puta je prolazila kroz agoniju zbog njene ćerke Miljane Kulić, i to većim delom zbog njene veze sa Lazarom Čolićem Zolom. Marija je isticala i da se razvolela zbog Miljaninog učešća u rijalitiju.

– Očajni smo, meni je pozlilo, a ne smemo da se nerviramo. Ne znam gde je Miljana, kući nije došla. S njom smo završili, u crno nas je zavila. Nemam komentar, ne mogu da pričam više, prijatno – rekla je jednom Marija nakon što je Miljana diskvalfikovana zbog fizičkog obračuna sa Zolom.
Miljana, Marija Kulić

Foto: Milan Ilić, Zoran Ilić / Ringier

Miljana, Marija Kulić

Ništa bolje nije bilo ni majci pobednice „Zadruge 6“, Aleksandre Nikolić, Slovenki Nikolić, koja nikako nije mogla da se pomiri sa ćerkinom vezom sa Filipom Carem, ali i zbog veze sa Dejanom Dragojevićem.

– Moja Aleksandra nikog u životu nije volela kao Dejana. Zaboravila je i mene kao majku, i sestru, ma sve je zbog njega zaboravila. Ona je njemu mnogo pomogla, ali ja neću da pričam o detaljima. Kad bude izašla, ako želi neka to sama kaže. Ja mislim da je ovo neka Dejanova igra, ali onda nekad pomislim i da nije. Ne znam. Onakve gnusne reči koje je izgovorio za nju, da je u pet najgorih učesnika rijalitija, to mi ne pije vodu – pričala je Slovenka tada i dodala:
Majka Aleks Nikolić završila u Urgentnom

PREPORUKA:   Bebica primoravao bolesnu Miljanu Kulić na razne prljavštine, sve je priznala Marija Kulić!

Foto: Snežana Krstić, Milan Ilić / Ringier

Majka Aleks Nikolić završila u Urgentnom

– Još uvek ne mogu da dođem sebi, bila sam u Urgentnom centru, pijem lekove za smirenje, za pritisak. Zaspim oko sedam, a ustanem oko devet, takva mi je svaka noć i takvo mi je svako jutro. Ja nikoga ne mrzim, nisam takva osoba, ali Dejan i ja više nećemo imati kontakt, za mene on više ne postoji. Aleksandra je to povukla na mene, pa je iskrena i direktna. I ja ću reći sve po pravdi božijoj, ništa neću slagati, pa makar i na moju štetu.

Slovenka je prošla kroz agoniju i zbog Cara, sa kojim je Nikolićeva i dalje u vezi.

– Htela sam da se obesim zbog njega u četvrtoj sezoni. Bila sam sva modra oko vrata. Šta imam da kažem, ništa dobro. Ne kažem da nije harizmatičan, lep, ima donekle dobru dušu. On će ti dati, ali će ti to i te kako izaći na nos – pričala je Aleksandrina majka.

Kada je Bilal Brajlović nasrnuo na Maju Marinković, njenom ocu Radomiru Takiju Marinkoviću pozlilo je zbog tih kadrova.
Taki Marinković Bilal Brajlović

PREPORUKA:   Najjači učesnik Survajvera ulazi u Zadrugu 7 Elita!

Foto: Milan Ilić, Snežana Krstić / Ringier

Taki Marinković Bilal Brajlović

– Bilo mi je teško, meni je ljudi pozlilo, znate da sam završio u Urgentnom, morali su da mi spasavaju život. Ja ću samo reći da njemu treba da se kaže da sam ja napolju, da se život nastavlja nakon rijalitija. Ne može moju ćerku niko onako da ponižava, ali dobro se ona nosi sa tim. Svi znamo ko je Maja Marinković, ona na svojim leđima nosi rijaliti, svi ostali su mlaka voda – rekao je Taki, koji je više puta završavao u Hitnoj zbog Maje i njenih ljubavnih odnosa.
Taki, Maja Marinković i Bilal Brajlović

Foto: A. Dojkić / Ringier

Taki, Maja Marinković i Bilal Brajlović

Milica Veselinović takođe je tokom rijalitija priredila svojoj majci nekoliko nervnih slomova, o čemu je Ana Veselinović i pričala za medije. Njena majka veoma je teško podnela što je Milica bila intimna sa partnerima pred kamerama.
Milica Veselinović sa majkom

Foto: screenshot

Milica Veselinović sa majkom

– Ja sam posle trećeg dana od Miličinog ulaska u Zadrugu završila u Hitnoj zbog visokog pritiska. Ja više nisam mogla da podnesem to. Možda se desila ljubav, ali njoj ipak takvo ponašanje ne priliči, ne mogu da je prepoznam – rekla je za Pink.rs Ana.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!