.

Učesnici Zadruge 7 Elita poznati sportisti, starlete, pevačice, političari i drugi

SPORTISTI, POLITIČARI, PEVAČI… Evo ko sve ulazi u Zadrugu 7, ovo je spisak učesnika!

– U opticaju su sportisti, glumci, influenseri, jutjuberi, blogeri, političari, doduše bivši, takođe učesnici rijalitija iz prethodnih sezona.
Zadruga

Foto: Alo/Alo! Ilustracija /J.V.

Sedma sezona rijalitija „Zadruga“ uveliko je u pripremi. Kako Kurir saznaje, produkcija uveliko šalje pozive, ponude na adrese potencijalnih učesnika takozvane elitne sezone, koja startuje od septembra.

Među njima su Dragana Šarić, poznatija kao Bebi Dol, Maja Nikolić, Miloš Bojanić, Radovan Radović Raka, Snežana Mišković Viktorija, Ivan Fece Firči. Ali to nije sve. Drugoplasirana Ana Ćurčić i njen stari-novi dečko Dragan Aca Bulić takođe su na spisku potencijalnih učesnika.

Bebi Dol

PREPORUKA:   Veliko finale rijaliti Elita, izbacivanje za 5 učesnika a za nedelju dana FINALE ELITE!

E-stock

– U opticaju su sportisti, glumci, influenseri, jutjuberi, blogeri, političari, doduše bivši, takođe učesnici rijalitija iz prethodnih sezona, kao što su Lepi Mića i Jovana Tomić Matora, ali s budućom suprugom. Biće pomešane profesije. S nekima se pregovaralo, s nekima su pregovori u toku, a najveći igrači će tek da dobiju ponude. Kompletan kasting se završava sledeće nedelje. Ovaj projekat je zamišljen totalno drugačije od svih prethodnih rijalitija. Nasilje se neće tolerisati, niti će biti učesnika koji imaju tešku kriminalnu prošlost – priča sagovornik blizak produkciji.

Pored njih, imena koja se pominju su Goca Božinovska i Zlata Petrović u paru. Ipak, najveće iznenađenje je Jasmina Medenica. – Ukoliko sve tri pristanu, to bi bilo savršeno. Jasmina živi u inostranstvu. Svima će biti ponuđeni odlični uslovi i postavljena jasna pravila ponašanja, mada ove ličnosti nisu sklone nasilju, već dobroj zabavi i kvalitetnoj svađi.

PREPORUKA:   Rijaliti učesnica Sofija Una Manić trudna, čeka drugu bebu sa matorim biznismenom
SPORTISTI, POLITIČARI, PEVAČI... Evo ko sve ulazi u Zadrugu 7, ovo je spisak učesnika!

Foto: Ataimages

Ovim povodom, za Kurir se oglasila i Maja Nikolić, koja jedva čeka da ode na razgovor.

– Ako budu dobro platili, obećavam da ulazim i pravimo lom da podsetimo ljude šta znači pravi rijaliti. Ovo do sada je bilo samo zezanje. Mislim da su se svi uželeli dobrog starog rijalitija, gde je bilo puno poznatih ličnosti i da narod jedva čeka da pesmom, nespavanjem danima i mojom ludom energijom napravim lom. Ali moram da dobijem nepristojnu ponudu koju neću moći da odbijem, do tada uživajte u mojim slikama i novoj pesmi i spotu – poručila je Maja.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!