.

Učesnik izašao iz Zadruge pa otišao na orgijanje sa 2 ženske!

IZAŠAO IZ ZADRUGE I PRAVO NA ORGIJE SA OCEM JEDNE OD UČESNICA?! Skandalozno priznanje – „Nas dvojica i njih dve!“

Nekadašnji učesnik rijalitija Zadruga otkrio da se nedugo nakon izlaska sa imanja u Šimanovcima video sa Radomirom Marinkovićem Takijem

 Boža Džons i Taki Marinković imali grupnjak Izvor: Zadruga official

Pevač iz Iriga i nekadašnji učesnik rijalitija Zadruge Boža Džons, otkrio je šta se dešavalo nakon njegovog napuštanja imanja u Šimanovcima.

Boža je otkrio da je nakon izlaska iz rijalitija počeo da se druži sa ocem aktuelne zadrugarke Maje Marinković, Radomirom Marinkovićem Takijem. Prema njegovim rečima, njih dvojica su neodoljivi pripadnicama lepšeg pola, a u Novom Sadu su navodno imali i grupnjak.

„Jednom smo izašli u Novi Sad, prolazimo ulicom Laze Telečkog i u tom momentu istrčava devojka iz nekog lokala, hvata Takija za ruku i ljubi ga u usta, ja ubeđen da se poznaju odnekud, pružam ruku, upoznajem se i shvatim da se oni, zapravo, vide prvi put. Dogovaramo se da se nađemo posle i stvarno nas devojka odvede u stan, a upoznala nas je to veče. Naravno, tu je bilo svega, da sad ne detaljišem, nije ni lepo, došla je i njena drugarica, svi smo tu bili zajedno. Osvanuli smo u tom stanu, ostali smo do 11 ujutro i dogovarali smo se za viđanje to veče, ali Taki nije mogao“, rekao je Boža i otkrio kako su počeli druženje.

PREPORUKA:   LAŽOV krio istinu: Zvezdan Slavnić zarađivao novac radeći kao poslovna pratnja - ŽIGOLO starijim gospođama u Švajcarskoj!

 

„Maja me zamolila da se obratim Takiju po napuštanju rijalitija i da mu prenesem da joj pošalje neke posteljine i medvediće. Našli smo se i tako je počelo naše intenzivno druženje. Zgotivili smo se, kad god sam ja u Beogradu idemo na ručkove i večere i obavezan noćni provod. Mogu slobodno da kažem da smo kraljevi noćnih izlazaka. S Takijem sam stvarno upoznao jedan totalno drugačiji svet, s njim i oko njega je uvek neki haos, a u kombinaciji sa mnom smo strah i trepet za ženski rod. Interesantno je da uvek Takija startuju mlade devojke, moje vršnjakinje i mlađe od mene, a starije koke, njegova generacija, naskaču na mene. Za Takijem su lude devojke, one njega hoće da rastrgnu, svaka vuče na svoju stranu, da čovek ne poveruje“.

PREPORUKA:   PRIPREMA UPADA U ZADRUGU, ekipa spremna da upadne u rijaliti i IZBAVI ANU ĆURČIĆ i OSVETE SE ZVEZDANU SLAVNIĆU!

(MONDO, Republika)

Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!