.

UČESNIK ZADRUGE DISKVALIFIKOVAN POSLE SAMO TRI DANA: On je pobegao iz ZADRUGE 3, sledi tužba!

Prvi zadrugar pobegao – DISKVALIFIKOVAN IZ „ZADRUGE“ POSLE SAMO TRI DANA: Ovaj ZADRUGAR je pobegao iz rijalitija, sledi tužba!

Filip Mijatov Filip Mijatov • Nemanja Jovanović / RAS Srbija

Filip Mijatov pobegao je iz „Zadruge 3“ u ponedeljak uveče, samo tri dana nakon početka rijalitija, zbog čega je odmah diskvalifikovan.

Sinoć je nakon emisije „Pretres sa Milanom Miloševićem“ u Belu kuću stiglo pismo Velikog šefa kojim su zadrugari obavešteni da Filip više nije učesnik „Zadruge 3“.

PREPORUKA:   Trudnoj Tari Simov pozlilo kada je čula da se verio njen rijaliti ljubavnik reper Nenad Aleksić ŠA!

On će zbog svojevoljnog napuštanja rijalitija morati da snosi posledice.

– Zadrugari, s obzirom na to da je Filip Mijatov pobegao iz „Zadruge“, zvanično vas obaveštavamo da će produkcija u skladu sa tim podneti tužbu i zahtevati isplatu kazne u iznosu od 50.000 evra. Veliki šef – pisalo je u pismu, a zadrugari su bili vidno iznenađeni kada su čuli šta se desilo.

Filip Mijatov se tokom prva tri dana trajanja rijalitija posvađao sa polovinom svojih cimera, a najveće sukobe imao je sa Dalilom i Dejanom Dragojevićem, Saškom Karan, kao i Stefanom Karićem.

PREPORUKA:   Miljana Kulić HALUCINIRA, napila se pa izmislila priču o prebijanju, šalju je na lečenje, kaže Marija Kulić!

Izvor: pulsonline.rs

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!