.

UČESNIK ZADRUGE DISKVALIFIKOVAN POSLE SAMO TRI DANA: On je pobegao iz ZADRUGE 3, sledi tužba!

Prvi zadrugar pobegao – DISKVALIFIKOVAN IZ „ZADRUGE“ POSLE SAMO TRI DANA: Ovaj ZADRUGAR je pobegao iz rijalitija, sledi tužba!

Filip Mijatov Filip Mijatov • Nemanja Jovanović / RAS Srbija

Filip Mijatov pobegao je iz „Zadruge 3“ u ponedeljak uveče, samo tri dana nakon početka rijalitija, zbog čega je odmah diskvalifikovan.

Sinoć je nakon emisije „Pretres sa Milanom Miloševićem“ u Belu kuću stiglo pismo Velikog šefa kojim su zadrugari obavešteni da Filip više nije učesnik „Zadruge 3“.

PREPORUKA:   Filip Car je najbolji zaštitnik Dejana Dragojevića jer ga je odvojio od loših žena, sav teret borbe sa ženama je preuzeo na sebe

On će zbog svojevoljnog napuštanja rijalitija morati da snosi posledice.

– Zadrugari, s obzirom na to da je Filip Mijatov pobegao iz „Zadruge“, zvanično vas obaveštavamo da će produkcija u skladu sa tim podneti tužbu i zahtevati isplatu kazne u iznosu od 50.000 evra. Veliki šef – pisalo je u pismu, a zadrugari su bili vidno iznenađeni kada su čuli šta se desilo.

Filip Mijatov se tokom prva tri dana trajanja rijalitija posvađao sa polovinom svojih cimera, a najveće sukobe imao je sa Dalilom i Dejanom Dragojevićem, Saškom Karan, kao i Stefanom Karićem.

PREPORUKA:   AleksANDRA nIKOLIĆ I fILIP cAR TRESLI KREVET IU IZOLACIJI, zaboravili na kamere! (SNIMAK)

Izvor: pulsonline.rs

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!