.

Učesnika Zadruge 7 roditelji izbacili na ulicu zato što je gej – peder!

OTAC PRETIO DA ĆE GA UBITI! Budućeg učesnika „Zadruga 7“ roditelji izbacili iz stana nakon saznanja da je gej! (VIDEO)

Ispričao sve o porodičnoj drami!
Slađa i Mensur

Foto: Printscreen/Printscreen

Tiktoker Uroš Stanić nedavno je pretučen nasred ulice od strane navijača zbog svoje s*ksualne orjentacije. On je podelio sa svojim pratiocima fotografije na kojima se vidi kakve su mu povrede naneli na telu.

– U tom trenutku dva muškarca su krenula ka meni, sa istim psovkama i pitali me da li sam „pe*er“, nisam hteo da dam odgovor da ih ne bih provocirao i onda su oni krenuli da me psihički i fizički maltretiraju. Krenuli su prvo da me udaraju po ruci, bacili su mi telefon. Počeli su da me pljuju, udaraju, šutiraju spominjali su mi navijače, govorili su da će me ubiti, zaklati i da ja ne zaslužujem da živim. Nisu prestajali bez imalo empatije, ljudskosti i savesti bili su sve gori – istakao je mladi influenser za tada za domaće medije.

PREPORUKA:   Ovo su SVE ŽENE preljubnika Marka Janjuševića Janjuša, bilo ih je mnogo, starleti napravio bebu u uživo prenosu!

Pre par dana, Uroš je uhvaćen na jednoj klinici u Beogradu na sistematskom pregledu za ulazak u „Zadrugu 7“. On tvrdi da je potpisao ugovor i da će se uskoro useliti na velelepno imanje u Šimanovcima.

On redovno na društvenim mrežama deli sa svojim pratiocima šta mu se dešava u privatnom životu. Sada je ispričao tokom lajva da su da roditelji izbacili iz stana i da mu je otac pretio da će ga ubiti ukoliko ga zatekne u njihovom porodičnom domu. Njegovi roditelji ne mogu da se pomire sa tim da je on gej i zbog toga ne žele kontakt sa njim.- Roditelji su me izbacili iz kuće. Katastrofa! Mama kako ti nije žao, bio sam uz tebe kad niko nije bio. Nema veze, sve ću izneti javno. Moj tata ako misli da nešto može da sakrije, ne može ništa. On je toliki zlotvor. On meni da kaže: „Budem li te našao u stanu, ima da te ubijem“. Ja moram da tražim kofer, da se brzo pakujem i da bežim iz stana, da me ne ubije klošar. I to je otac? To je zlotvor, to nije otac. Zašto da me ubije? Zato što sam gej. Pa šta ako sam gej, nisam ubio nikoga. Svako ima pravo da bude ono što hoće, zar ne? – rekao je Uroš.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!