.

Udata za ženu Anita STanojlović uhvatila bidermajer, želi li se udati za muškarca?! (SNIMAK)

(VIDEO)“Zar ti nisi u braku?“ Tek UDATA Anita Stanojlović hvata BIDERMAJER na svadbi kod Ša: Skočila za buketom kao da Matora ne postoji

Anita Stanojlović i Jovana Tomić Matora krunisale su svoju ljubav brakom po izlasku iz rijalitija „Zadruga“, gde su se inače i upoznale, ali i dalje se nastavljaju razne spekulacije povodom njihovog venčanja.
Foto: Instagram Anita Stanojlović hoće da uhvati bidermajer na svadbi kod Ša

Nakon ceremonije održane u Crnoj Gori, gde je sklapanje istopolnih brakova dozvoljeno, njih dve su se vratile u Srbiju i otpočele zajednički život u Anitinom rodnom gradu.
Anita Stanojlović i Jovana Tomić Matora

Foto: T. Borozan / RingierAnita Stanojlović i Jovana Tomić Matora

PREPORUKA:   Jovana Matora i Anita se nisu venčali u Crnoj Gori, venčanje nevažeće zbog propusta!

Ipak ono što se dogodilo danas na svadbi nekadašnjeg zadrugara i repera Nenada Aleksića Ša šokiralo je javnost. Naime, Anita je ushićeno sa par devojaka koje nisu udate čekala bacanje bidermajera. Iako ga je zamalo uhvatila, nije joj pošlo za rukom.

Mnogi komentarišu da je to zbog toga što je već udata za Jovanu Tomić Matoru.

www.instagram.com

– Već je udata, šta hoće sad ova ponovo u redu za bidermajer? Ljudi, ovo nisu čista posla, udata a hvata bidermajer, Friško udata hvata buket, u belom, Ovo je buket za brak sa muškarcem, “Zar ti nisi u braku?“… – glasili su mnogobrojni komentari na Tviteru i Instagramu.

PREPORUKA:   Geja Uroša Stanića izbacili iz kuće, ne želi o tome pričati, sukob sa Bojanom!

Da su razni komentari razumljivi govori i činjenica da je upravo Matora pre samo mesec dana izjavljivala da ne može u potpunosti da tvrdi da je zaljubljena u Anitu, te da iz mnogih razloga i nema poverenja u nju, dok su u rijalitiju konstantno imale svađe i raskide, a njihova iznenadna odluka o venčanju iznenadila je mnoge.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!