.

Uhapšen Zoran Marjanović po izlasku iz Zadruge

U PRITVORU DO 30 DANA Zoran Marjanović uhapšen zbog ubistva supruge Jelene -Zoran Marjanović uhapšen je zbog ubistva supruge Jelene, saznaje „Blic“.
Zoran Marjanović

Foto: RAS / RAS Srbija Zoran Marjanović

Marjanović je uhapšen u Borči, nakon čega je saslušan u Višem javnom tužilaštvu, gde mu je određen pritvor do 30 dana.

Vladimir Marjanović potvrdio je da je njegov sin uhapšen i tvrdi da je “hapšenje namešteno”.

– Zoranovo hapšenje je namešteno i svi mi znamo istinu. Jelenu je ubio tajkun koji drži pola Beograda, a Zorana hapse jer njemu gori pod nogama i svima ide u prilog da Zoran bude uhapšen. Moj sin nije ubica – priča u šoku Vladimir Marjanović.
Vladimir Marjanović

Foto: D. Briza / RAS Srbija Vladimir Marjanović

Zoran Marjanović je pre nekoliko dana ušao u rijaliti „Zadrugu“ na iznenađenje mnogih, a kao glavni motiv za to navodio je da želi da ga publika upozna na pravi način. Isticao je da mu novac nije bitan, a tokom boravka u šou otkrio je da je veliki vernik, da bi uradio sve za religiju i porodicu, te da ga bole priče da je pripadnik sekti. Morao je da napusti „Zadrugu“ zbog Socijalne službe, koja je tražila da odredi privremene staratelje, a ćerka Jana je tokom njegovog boravka u šou bila sa njegovim roditeljima.

PREPORUKA:   Skinula se Aleksandra Nikolić, pokazala izvajano telo samo 3 meseca posle porođaja!

Dok je bio u rijalitiju, progovorio je o svim detaljima kobnog dana, kada je ostao bez voljene osobe, a njegova ćerka bez majke, kao i o životu nakon tragedije.

Ispričao je kako je ćerkica Jana reagovala kad je saznala da joj je mama ubijena.

Zoran i Jelena Marjanović

Foto: Faceboook / Facebook Zoran i Jelena Marjanović

– Ja i dete ostajemo, ona odlazi da trči… Kasnije krećemo, zovi, traži, nema, kraj. Kakav je samo osećaj da se vratiš kući bez voljene osobe, posle kasnije sa detetom, plakanje, to je užasna stvar. Ljudi su se povukli, mnoge sam precrtao sa spiska prijatelja. Ja sam mnogo hrabar, ja bih za ovu zemlju, za Srbiju, za crkvu, za veru, sutra život dao – naveo je on, dodavši da ga boli povezivanje sa sektama, te da svi vrlo dobro znaju da je pravoslavac i da bi poginuo za svoja uverenja.

– Pisalo se svašta u medijima, nije bilo lako gledati celu moju porodicu u toj kući, koja je bila jeziva tih dana – pričao je Zoran, a potom istakao da je nakon duge patnje odlučio da bude još jači.

Ubistvo pevačice Jelene Marjanović zaokupilo je pažnju celokupne srpske javnosti.

Jelena je nestala 2. aprila 2016. godine, dok je trčala na nasipu u Crvenki. Na nasip je došla automobilom sa suprugom Zoranom i ćerkom Janom. Zoran i Jana su, kako je Zoran tvrdio, u jednom trenutku ostali na livadi, dok je Jelena otrčala.

PREPORUKA:   Pomahnitala starleta Maja Marinković uništila brojanicu Stanislavu Krofaku!

Zoran je tek uveče policiji prijavio Jelenin nestanak. Ostalo je nejasno zašto nije reagovao odmah čim je primetio da mu nema supruge.

Policija je iste večeri krenula u potragu za Jelenom. Verovalo se da je nestala, pa su na potezu za trčanje iste večeri prolazili i policajci, i novinari, i porodica i prijatelji koji su tražili Jelenu i tako uništili dokazne tragove.

JelenaMarjanović

Foto: Facebook JelenaMarjanović

Jelenino telo nađeno je sutradan, u kanalu. Obdukcijom je utvrđeno da je ubijena udarcima tvrdim predmetom u glavu. Kiša koja je padala noć pred pronalazak tela sprala je tragove koji bi doveli do ubice. Oružje kojim je Jelena ubijena nije nađeno.

Jelena je ubijena sedam minuta nakon njenog poslednjeg telefonskog razgovora sa majkom Zoricom. Zorica posle zločina ni u koga nije „uprla prst“, niti optužila za ubistvo. Sve vreme postavljala je samo pitanje: ko je ubio njenu ćerku. Odgovor nije sačekala. Umrla je u oktobru 2016. godine.

 

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!