.

UNIŠTILA SE: Rani radovi starlete Maje Marinković, nije želela da naplati učešće u spotu, to joj je bila odskočna daska za ulazak na TV ekrane i podizanje sebi cene!

Маја Маринковић се пре ријалитија појавила у споту овог репера, он открио: Није хтела новац, уништила се

Мају Маринковић домаћа публика имала је прилике да гледа у три серијала ријалити програма “Задруга”, а мало ко зна да се она први пут појавила у једном музичком споту.

Маја Маринковић (Фото: Јутјуб)

Наиме, Маринковићева је учествовала у музичком споту Ивана Михајловића Шварца за песму “Лепе жене”, где има сцену када се полива шампањцем.

– Мају сам упознао на Фејсбуку. Била је слатка, ни налик на данашњу. Знала је ко сам, а одбила је хонорар који сам јој понудио. Рекла је да има све у животу, ваљда од оца. После је мој тату мајстор рекао да њен ћале прича неке крими-приче. Била је стидљива, повучена, не знам шта јој све оно треба што је урадила од себе. Отац је звао кад смо снимали и рекао да не буде превише голотиње. После мене је била код свих других – каже репер.

PREPORUKA:   PRIMITIVIZAM U ZADRUZI: Starleta Maja Marinković ponovo urlala i grebala Janjuša, udarala glavom u vrata, a Janjuš je pljunuo!

– Мора да је добила савет да се понаша као дилеја. Сигурно глуми. Знам само да се унаказила са свим филерима. Не знам шта јој би када је била као мед. Када смо снимали спот чак се и сниматељ заљубио у њу. Била је као анђео, некако сразмерна. Мој тип жене је Кармен Електра, Памела Бут, Силвија Сејнт, и Маја је имала фигуру боли глава, а да се није пунила, била би друга Карла Бруни – оценио је репер. Михајловић је прокоментарисао и Јањуша.

PREPORUKA:   Otac Maje Marinković se polio benzinom ispred ulaza u Zadrugu i pretio je da će se zapaliti i ubiti!

– Делује ми као океј лик, али да има проблема са коцком, има. У “Задругу” уђеш и понесеш папире за развод. Реално и ја бих се развео, зато ми екстра да нико не зна када “факујем” и шта. Мангупи су некад третирали жене као даме. Маја је некад била све супротно од овога што је данас – закључио је он.

 

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!