.

UŽIVO obračun Site Ahmić i Asmina Durdžića

SUOČAVANJE SITE I ASMINA U UŽIVO PROGRAMU! O njegovom potezu bruji region, optužio je da su pet puta imali intimne odnose!

Sita Ahmić i Asmin Durdžić žestoko su zaratili u programu uživo

Asmin Durdžić

Foto: Printscreen/Printscreen

Sita Ahmić, sestra rijaliti učesnice Aneli Ahmić, sinoć je bila gost emisije „Pitam za druga„.

U emisiji je komentarisala aktuelne teme iz rijalitija „Elita“, posebno fokusirajući se na Anelin odnos sa Markom Janjuševićem Janjušem.

Tokom emisije, Sita je diskutovala o svom dugotrajnom medijskom sukobu sa bivšim zetom Asminom Durdžićem, a u  jednom trenutku, Asmin se uključio uživo u program, što je dodatno uzburkalo razgovor.

Asmin Durdžić

Printscreen

– Ona mene nervira već deset meseci s lažima i glupostima koje priča, samo želim da znam do kada će to da priča?! Kao prvo, ta debela krava, sve živo laže! Ta dotična non-stop laže, ne znam šta hoće od mene. Je l’ ona ne može da prestane da laže o meni?! Nisam ja rekao da je ona prodala moj auto, nego njen muž Nikica, nisam ja rekao da si narkomanka niti da si ga varala za Novu godinu, nego tvoj muž Nikica. Nije Stanija rekla da je Nora ciganče, nego tvoja mama kada je ušla i rekla da joj svako da po marku u tramvaju – rekao je Asmin.

– Postoji zapis te emisije na Jutjubu, ona je samo ponovila te reči i javno to izgovorila u emisiji.

– Rekla je da imaš četvoro dece od četiri muža. Nisam ja uzeo i montirao tvoje slike, nego je čovek montirao i prodao mi…Bili smo u svađi ona i ja i njena majka, pljuvali smo se, čovek se sam ponudio da proda slike za hiljadu evra. Molim vas kao Boga pustite mene na miru – rekao je on.

PREPORUKA:   Posle hapšenja Marko Marković se prvi put javno oglasio!

– S obzirom da se vi neslažete oko nekih stvari, Sita kaže da si prevarant, ja sam pitala Staniju da li je ona dobila Poršea od tebe, šta se dešava s tim – rekla je voditeljka.

– Je l’ su vama bitne moje pare?! – rekao je Asmin i pokazao tucu para, a onda je otkrio šta je sa Poršeom:

– Porše će da stigne ovog meseca u Srbiju – dodao je Durdžić.

– Ja bih dao za svoje radnike krv, a ne da ih ne plaćam. Pustite mene i Staniju da živimo kako hoćemo, je l’ može – pitao je Asmin.

– Da, moguće je – rekla je Sita.

– Što se tiče Nore, ja ću sa Aneli da rešim sve s advokatom – rekao je Asmin.

– Juče si rekao da perem Aneli, a ja sam iznela dokaze koji su vrlo verodostojni, to su prepiske, oglašavanje tvog oca, ni po babu, ni po stričevima – rekla je voditeljka.

– Ja sam poslao prepiske sve. Sita meni kaže da sam pisao u desetom mesecu da imam poseban plan za nju, je l’ ti nisam slao snimak – rekao je Asmin.

– Tvoj drug je s tobom iscenirao poziv da ima snimak od Aneli sa četiri muškarca. Asmine, ne želim s tobom da pričam – rekla je Sita.

– Aneli je mene nazivala da sam gej, da sam narkoman. Aneli je za mene mrtva osoba, s njom ću sve preko suda – rekao je Asmin.

PREPORUKA:   Ko je Živan Janićijević Burek? Bio je rijaliti atrakcija pa nestao!

– Ovo je dno dna da neko ovako može da se spusti…Da on priča da je neko rekao da je njega njegov otac, evo neću ni reći – rekla je Sita.

– Optužio si Situ da je zajedno sa Jasnom ukrala pare od Aneli – rekla je voditeljka.

– Jeste, ukrala je, sada ću poslati šta je Aneli pisala, htela je da je tuče – rekao je Asmin.

– Ovaj čovek je za lečenje, dajte neka mu neko pomogne. Asmine ti si najveći prevarant na Balkanu – rekla je Sita.

– Ti si na po**iću. Imala si sa mnom pet puta odnos – rekao je Asmin.

– Jao, neću da pričam sa ovim balvanom, idi kre*i se sa advokatom…Vi ste obične seljačine, nekulturni ljudi i divljaci. Sestra ti je najveći odron koja piše lažne komentare, otac ti je manijak koji vređa svoju krv i svoje unuke, koji objavljuje žene u tangama. Imala sam oca gospodina, a kačili ste njegovu umrlicu na mrežama. Ti si za lečenje, nisi ti za zatvor...Njegova devojka je priznala da se tukao s Aneli i da je on patološki lažov koji nikada neće. Povredio si je kada je išla ocu na sahranu, da si je trudnu tukao. Isključi se biznismenu, zarađuj milione koje imaš, zatražio si mir, a sada me opet vređaš – rekla je Sita.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!