.

VEROVALI ILI NE, Voditelja Milana Miloševića maltretirao otac, naterao ga da upiše nešto što ne želi!!!

„OTAC JE MOGAO DA MI UNIŠTI ŽIVOT“ Milan Milošević priznao da ga je tata naterao na nešto što nije želeo: „Plakao sam i bio nesrećan“

Voditelj Milan Milošević nedavno se ponovo vratio na „Pink“, a sada je otkrio detalj iz svoje prošlosti zbog kojeg je bio nesrećan.

Milan Milošević Foto: Milan Ilić / RingierMilan Milošević

Kako ističe voditelj „Zadruge“, otac ga je upisao u školu u koju on nije želeo, pa se ubrzo, bez njegovog znanja, ispisao iz nje.

Tačno je, moja otac je mogao da mi uništi život! Kada sam završio Osnovnu školu, dobio sam sve preporuke da se upišem na Glumačku akademiju u Beogradu! Glumio sam u pozorištu “Dobrica Milutinović“ u Sremskoj Mitrovici i svi su me glumci gurali ka tome, ali sam bio jako siromašan. I onda je usledio šok! Otac me upisao u metalostrugare – rekao je Milan pa dodao:
Milan Milošević

PREPORUKA:   Tara Simov žrtva prevare, sadašnji momak je vara na sve strane, pronašla mu poruke!

Foto: Pink / screenshot

Milan Milošević

– Rekao mi je:“Ja ti činim dobro, svi glumci su mesari, automehaničari…“. Ja sam se, naravno ispisao iz te škole, odmah trećeg dana… Rekao sam majci: “Moraš da budeš moj saučesnik i da mi pomogneš“. Ona je to i uradila, jer sam plakao i bio sam nesrećan. Upisao sam se u Hemijsko-tehnološku školu jer je samo tu bilo mesta! Otac je saznao tek na polugodštu šta sam uradio – rekao je Milošević u emisiji „Magazin in“.

Podsetimo, Milan Milošević, otkrio je da je srećan što se ponovo vratio na „Pink“.

– Sve u životu košta, niko ništa ne radi za džabe. Znaju gledaoci da sam dobro plaćen za ono što radim. Deset meseci se prvo pisalo o mom odlasku, pa onda o povratku. Ja lično imam utisak da nisam odlazio iz „Zadruge“. Vratio sam se tu gde treba da budem, spremno je sve da gori Balkan – rekao je Milan za „Blic“ i dodao:

PREPORUKA:   Starleta Nataša Šavija se oporavila od unakaženog lica i zatvorenog oka, sada "GRMI" kako izgleda!

Imao sam sastanak sa Željkom i Milicom Mitrović, kao i glavnom producentkinjom. Bilo me je sramota, osetio sam stid što sam otišao iznenada, usred sezone. Bez razmišljana, bez ičega. Ali je to jako brzo prošlo kada sam video njihovu pozitivnu energiju. Moj povratak nema veze ni sa čijim odlaskom. Vrlo brzo smo se našli. Zadovoljni su što sam ponovo u Pinkovom jatu i kažu da je meni tu mesto – zaključuje Milošević za „Blic“.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!