.

(VIDEO) LUNA SE GUŠILA U SUZAMA, NIJE MOGLA DA SE SMIRI! Saznala veliku istinu o njoj i Slobi! Pušten snimak njegove PREVARE!

Produkcija je odlučila da iznenadi Lunu i otkrije joj veliku tajnu. Naime, njoj je pušten snimak kada je u Rajskom vrtu pričala sa Drvetom mudrosti iza kog je bio Sloba Radanović, a da ona to nije ni znala… i to baš na dan kada su njih dvoje započeli svoju vezu u prvoj sezoni rijalitija

pink.rs

Kada je Luna otkrila ovu tajnu nije mogla da veruje. Gledala je nemo a onda se pojavio osmeh na licu i seta u očima, a zatim je počela da plače.

PREPORUKA:   RIJALITI ZADRUGA - NADEŽDA ZAVRŠILA U ZATVORU! Zbog žestoke svađe sa Lunom i Adamom usledila je kazna, Biljićeva htela da razvali rešetke! (VIDEO)

U tom razgovoru ona je tražila od Drveta da čuje pesmu „Samo se noćas pojavi“ koju je posvetila Slobi, što joj je i ispunjeno. Kada je to ponovo videla, Luna je počela da se guši u suzama.

 – Užasno se osećam! Tada sam primetila da je Drvetu čudan glas, nekako presečen i osetila sam kao da neko drugi priča sa mnom, ali nisam to komentarisala. Nisam ni slutila da je on, užaš! Mene to boli! Nisam ni slutila da je on iza i da je pristao na to. Samo mi je još gore –  rekla je Luna nakon snimka.

PREPORUKA:   Luna Đogani otkrila kakav PAKAO je prošla zbog oca Gagija, a on poručuje: "Njena priča me NE DOTIČE"

alo.rs/Informer.rs

Fejsbuk Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes