.

Vidoviti psiholog, voditeljka Jovana Jeremić pričala o prevarantu Marko Osmakčiću i njegovoj porodici, predvidela da će nekog ubiti!

„SPREMAN JE DA UBIJE NEKOG“ Jovana Jeremić o monstruoznoj prevari porodice Osmakčić: „Otac ga je zlostavljao, treba da se pronađe njegova majka“

Kao i cela domaća javnost i voditeljka Jovana Jeremić ne krije da je izbezumljena monstruoznim činom porodice Osmakčić koja je lažirala smrt Franja, oca sada već bivšeg zadrugara Marka.
. Foto: Zoran Ilić, Milan Ilić / Ringier.

– Ja sam šokirana! Kada sam izabrala da se bavim ovim slučajem sa te informativno- društvene strane, ja sam mislila da sanjam! Mislila sam da je to iscenirano i da je to deo jednog rijaliti projekta. Međutim, kada sam čula da to ništa nije iscenirano, ja sam bila šokirana. Da jedan čovek može da izmisli smrt svog oca da bi pobegao iz „Zadruge“, to je za mene šokantno. Ako je on spreman da to uradi, onda je on spreman sutra da ukrade, da slaže, da ubije nekog. Kada mi pomeneš Osmakčiće, meni je osećaj da je tu kao neki crni duh, kao neka crna energija koja se obavila nad tom kućom, da oni eliminišu svakoga ko se njima protivi, da uzimaju pravdu u svoje ruke… Pa cela ta priča mi još morbidnija kad se pominju te neke trudne žene, ti neki abortusi nasilni, ti neki misteriozni nestanci ljudi…
Osmakčići Foto: screenshotOsmakčići

I pored prevare koju su počinili, Osmakčići se hvale svojim zlodelima i to što je Marko pominjao prekid trudnoće Matee L. iz Zagreba i to da je njegov otac Hitler….

PREPORUKA:   Miki Đuričić pati za ćerkom, kada su je spomenili glavom razbio staklo!

– Imaš u psihologiji psihopota. Radeći sa mnogim detektivima, ja sam učila da oni uživaju u tome, oni se hrane time da ulivaju strah, uživaju da ubiju i da se hvale time. Jer oni(prihopate) vole strah u očima žrtve. I svaki psihopata će se hvaliti svojim zlodelom. Jer on to radi, kao Hanibal Lektor, da bi bio popularan. Bio je u slučaj jedan u bivšoj Jugoslaviji, Toma Fila je branio, žena koja je ubijala trudnice jer ona nije mogla da ostane u drugom stanju.

Tokom cele veze Viktorije Mitrović i Marka ona je bio nasilnik u vezi i manipulator, a voditeljka smatra da on bira samo partnerke koje su u odnosu na njega u podređenom položaju.

– On i bira devojke za vezu kojima može da manipuliše i koje može da maltretira. Jer njega pali taj osećaj maltretiranja i da je neko u podređenom položaju u odnosu na njega, zato što je on preživeo traumu jer je njega otac zlostavljao.
Jovana Jeremić i Marko Osmakčić Foto: Milan Ilić, Zoran Ilić, Shutterstock / RingierJovana Jeremić i Marko Osmakčić

Marko dugo nije imao dobar odnos sa ocem, pa sada ima. A majka mu je navodno prostitutka. Jovana kaže da treba da se pronađe majka bivšeg rijaliti učesnika kako bi se saznala prava istina o njegovom odrastanju i prošlosti.

– Pitanje je da li je ta majka prostitutka, da li je ta majka otišla, ili je to dete bilo oduzeto majci. Ili je možda njegov otac primenio isti obrazac na majku, kao što on sad primenjuje na svoje devojke. Bilo bi jako dobro da se pronađe majka Osmakčića.

PREPORUKA:   REČ STRUČNJAKA O MILJANI KULIĆ: Bolesna Miljana Kulić hitno mora kod neuropsihijatra!

– Da, obično kada neko želi da pobegne, kriminalci, ili menjaju lični opis ili sebe proglase mrtvim da bi izbegli zatvor. Inače, Marko sada uživa u tome što radi i hvali se time. Došlo je to vreme kad fukara progovori, a pametan čovek zaćuti. To je rekao Ivo Andrić. Mora da se istraži, tužilaštvo da se uključi, Ja se bojim za svaku ženu koja zatrudni sa njim posle ovoga, jer on neće želeti dete nikad. Zapamtite moje reči, imam ja iskustva sa rijalitijima, pre informative, i bila sam pre svega psiholog, grebaće on i rukama i nogama da se vrati u Zadrugu. Neće mu ostati ništa drugo. Ko će njega da primi da radi bilo gde posle ovakve mrlje u karijeri – rekla je za Pink.rs.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!