.

Viktorija Mitrović ISPOVEST: Majka je ostavila, otac zlostavljao i maltretirao, bivši muž napasnik!

„MAJKA ME JE OSTAVILA, A OTAC ZLOSTAVLJAO“ Potresna ispovest Viktorije Mitrović, evo šta je rekla o bivšem mužu koji je bio u „Zadruzi“

Viktorija Mitrović u prethodnoj sezoni rijalitija „Zadruga“ ispričala je niz stravičnih detalja iz svog života, a sada je za domaće medije opet progovorila o teškim temama.

Viktorija Mitrović Foto: screenshotViktorija Mitrović

Njen bivši suprug Robert Mitrović takođe je bio učesnik „Zadruge“, a tom prilikom negativno je komentarisao Viktoriju, pa je čak i tvrdio kako nije istina da je njegovu bivšu ženu sveštenik silovao kada je bila maloletna.
Viktorija Mitrović Foto: screenshotViktorija Mitrović

– Ja odlično znam šta se dogodilo i ja mogu da iznesem sve papire i dokaze da vam dostavim, ali ja ne želim nikome da se pravdam, želim to da ostavim iza sebe – rekla je Viktorija za domaće medije.

PREPORUKA:   Stanija je starleta BREND a Milica i Anita su za nju beton liga!

Viktorija je takođe imala komplikovan odnos sa svojim roditeljima.

– Moja majka me je ostavila zbog drugog muškarca sa kojim je i dan danas, ne mogu da kažem da je se stidim, ali da, trebalo bi da je se stidim, a sigurna sam da se i ona mene stidi, jer me je ostavila sa bakom i dekom koji su me odgajili. Moj otac me jeste maltretirao i zlostavljao, imao je neke ispade, zato sam se ja tako rano udala i otišla sa Robertom – kazala je Viktorija, pa dodala:
Viktorija Mitrović Foto: screenshotViktorija Mitrović

PREPORUKA:   POMRAĆENJE UMA i NAPAD: Zvezdan Slavnić ponovo je krenuo na Nenada Lazića Necu, a Anđela Đuričić je skočila da ga brani! (SNIMAK)

– Nije me zvao posle Zadruge niti je video dete, ali svakako ćemo se mi videti tamo gde treba za sve što je rekao u „Zadruzi“, advokat je prikupio sve potrebne informacije – zaključila je Viktorija za „Srbiju danas“.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!