.

Vladimir Tomović i Kristijan Golubović se posvađali na pomen Stanije Dobrojević i njenog eventualnog prostituisanja

HAOS KRISTIJANA I TOMOVIĆA U ZADRUZI ZBOG STANIJE: „Znaš li nekoga ko je njoj platio za seks“! Golubović burno reagovao – Ona im je slaba tačka.

Izvor: YouTube/Zadruga Official

U toku emisijie „Pitanje novinara“ među zadrugarima se povela tema o nemorali pojedinih zadrugarki,te je Vladimir Tomović istakao da cimerke iz Bele kuće preferiraju estetske promene, zbog čega su na lošem glasu.

„Mi veličamo devojke, ali je l’ vi vidite da devojke od 20 godina nemaju svoje zube? Moralno smo posrnuli, dotakli smo dno dna potpuno“, urlao je Vladimir, zbog čega je i Kristijan Golubović burno odreagovao, pa je povikao, kada je Lepi Mića spomenuo ime Stanije Dobrojević.

PREPORUKA:   Elena Stojčić ispričala kako je Kristijan Golubović u krevetu šćepao od pozadi, seksualno je napastvovao, bez kazne!

„Vladimire, ti si se sa takvom zabavljao, Stanija je pionir te priče“, vikao je Lepi Mića.

„Ona ima ekonomski fakultet i radila je u Americi, da li si ti prvi čovek govorio za nju da je nemoralna? Da li ti znaš jednu osobu koja je Staniji dala novac za s*ks?“, zaurlao je Tomović.

PREPORUKA:   Žestok sukob Kristijana Golubovića i Vladimira Tomovića: Pretnje ubistvom, gađanje predmetima, psovke i uvrede, žene su vrištale a razjareni bikovi su nasrtali jedan na drugog, obezbeđenje brzo reagovalo!

Detaljnije pogledajte u nastavku!

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!