.

VLADIMIR TOMOVIĆ SAHRANIO ŽIVU STANIJU, DAO JOJ POMEN ZA 40 DANA: Jedino što osećam prema njoj je SRAMOTA I STID! A onda progovorio o vezi sa SAROM RELJIĆ!

MORBIDNO! VLADIMIR TOMOVIĆ SAHRANIO ŽIVU STARLETU, STANIJI DAO POMEN ZA 40 DANA: Jedino što osećam prema njoj je SRAMOTA I STID! A onda progovorio o vezi sa SAROM RELJIĆ!

MORBIDNO! VLADIMIR TOMOVIĆ SAHRANIO ŽIVU STARLETU, STANIJI DAO POMEN ZA 40 DANA: Jedino što osećam prema njoj je SRAMOTA I STID! A onda progovorio o vezi sa SAROM RELJIĆ!

Foto: Ana Paunković, Dragan Kadić, Damir Dervišagić

Vladimir Tomović razočaran je Stanijom Dobrojević, sa kojom je bio u rijaliti vezi tokom učešća u „Zadruzi 2“. Posle svega prikazanog na televiziji, teških reči, uvreda, pa i novog dečka starlete, Crnogorac je verbalno sahranio bivšu devojku.

PREPORUKA:   Starleta Anđela Đuričić ispričala o sramoti koju je priredila roditeljima i kako ih je u oči pogledala!

Naime, Tomović je u jednom intervjuu objasnio da prema Staniji više ništa ne oseća, ali i da ne želi da razgovara uopšte sa njom, niti ima o čemu.

„Skroz sam ravnodušan i jedino što osećam je sramota i stid što sam dozvolio sebi da budem u vezi sa takvom devojkom. Naravno da se neću čuti sa njom. Nema ona meni šta da kaže, a da već nije rekla. Priča je završena, sahranjena, prošlo je četrdeset dana od pomena i još malo će i pomen za pola godine. Čujem da je plakala, manje će piškiti“, rekao je Vladimir.

PREPORUKA:   Rijaliti starleta iz Kruševca Anita Stanojlović trudna?!
foto: Printscreen

Tomović je prokomentarisao i priče u kojima su ga povezivali sa Sarom Reljić, pa objasnio šta se dešava među njima.

„Naravno da nije istina da smo Sara i ja u vezi. Mi smo se jednom videli u životu na snimanju emisije i to je to. Lepa je i pametna devojka koja odlično peva“, zaključio je Crnogorac.

foto: Printscreen/Instagram, Printscreen

Kurir.rs, Telegraf / Foto: Ana Paunković, Dragan Kadić, Damir Dervišagić

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!