.

VLADIMIR TOMOVIĆ SAHRANIO ŽIVU STANIJU, DAO JOJ POMEN ZA 40 DANA: Jedino što osećam prema njoj je SRAMOTA I STID! A onda progovorio o vezi sa SAROM RELJIĆ!

MORBIDNO! VLADIMIR TOMOVIĆ SAHRANIO ŽIVU STARLETU, STANIJI DAO POMEN ZA 40 DANA: Jedino što osećam prema njoj je SRAMOTA I STID! A onda progovorio o vezi sa SAROM RELJIĆ!

MORBIDNO! VLADIMIR TOMOVIĆ SAHRANIO ŽIVU STARLETU, STANIJI DAO POMEN ZA 40 DANA: Jedino što osećam prema njoj je SRAMOTA I STID! A onda progovorio o vezi sa SAROM RELJIĆ!

Foto: Ana Paunković, Dragan Kadić, Damir Dervišagić

Vladimir Tomović razočaran je Stanijom Dobrojević, sa kojom je bio u rijaliti vezi tokom učešća u „Zadruzi 2“. Posle svega prikazanog na televiziji, teških reči, uvreda, pa i novog dečka starlete, Crnogorac je verbalno sahranio bivšu devojku.

Naime, Tomović je u jednom intervjuu objasnio da prema Staniji više ništa ne oseća, ali i da ne želi da razgovara uopšte sa njom, niti ima o čemu.

PREPORUKA:   Marko Miljković i Luna Đogani ponovo novčano kažnjeni!

„Skroz sam ravnodušan i jedino što osećam je sramota i stid što sam dozvolio sebi da budem u vezi sa takvom devojkom. Naravno da se neću čuti sa njom. Nema ona meni šta da kaže, a da već nije rekla. Priča je završena, sahranjena, prošlo je četrdeset dana od pomena i još malo će i pomen za pola godine. Čujem da je plakala, manje će piškiti“, rekao je Vladimir.

foto: Printscreen

Tomović je prokomentarisao i priče u kojima su ga povezivali sa Sarom Reljić, pa objasnio šta se dešava među njima.

PREPORUKA:   Marko i Luna imali žestok seks pod tušem u Zadruzi

„Naravno da nije istina da smo Sara i ja u vezi. Mi smo se jednom videli u životu na snimanju emisije i to je to. Lepa je i pametna devojka koja odlično peva“, zaključio je Crnogorac.

foto: Printscreen/Instagram, Printscreen

Kurir.rs, Telegraf / Foto: Ana Paunković, Dragan Kadić, Damir Dervišagić

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!