.

Voditelj Milan Milošević i zvanično tužio Mariju Kulić!

VODITELJ TUŽIO MARIJU KULIĆ Otkrio detalje iz „Zadruge“:“Znao sam da će Aleks i Dejan raskinuti, evo šta mi je rekla za stolom“

Milan Milošević, voditelj „Zadruge“ otkrio je da je tužio Mariju Kulić, ali i izneo sve detalje iz Bele kuće.
Marija Kulić Foto: Zadruga Official / screenshotMarija Kulić

Kako kaže, raskid koji se nedavno desio između Aleksandre Nikolić i Dejana Dragojevića ga nije uopšte iznenadio jer je to očekivao.

– Da je to bila neka velika ljubav, njih dvoje se ne bi razdvojili tako brzo. Meni je Aleksandra za stolom rekla da nije svoja i da želi da bude ona-ona, a ne Dejanova devojka. Ja se sećam kada je ona ušla prvi put u Zadrugu, imala je ona dosta svoje podrške i visoko se kotirala, tada sam blokirao mnogo ljudi koliko su mi pisali – otkrio je Milošević i potvrdio naslove iz medija da je tužio Mariju Kulić.

PREPORUKA:   Miljana Kulić upala u krevet Bebici i Teodori u sred akcije!
Milan Milošević Foto: Snežana Krstić / Ringier
Milan Milošević

– Da, da, nisam ja tužio Miljanu, već Mariju Kulić, mi sada komuniciramo poslovno i službeno, jer sam ja na radnom mestu, ona je u rijalitiju, ali ona zna da joj nikada neću oprostiti, ja sam to njoj rekao – kazao je Milan u emisiji „Između dve vatre“.

„Ja sam je tužio zbog toga što me je izvređala usred emisije, unosila mi se u facu, preko tih stvari neću nikad preći. Ne razmišljam da povučem tužbu, meni je jako žao zbog njenog zdravstvenog stanja, ali mene tako niko nikada nije uvredio na radnom mestu. Meni čast ne dozvoljava da pređem preko toga i boriću se da pravda bude zadovoljena. Ona je super rijaliti igrač, ali ovom tužbom i ostalima stavljam do znanja da ne mogu tako sa mnom – izjavio je ranije Milan Milošević.

PREPORUKA:   Janjuš nije želeo da odgovara na pitanja, sledi li kazna?!

(Srbijadanas)

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!