.

Voditelj Zadruge koji vodi uživo emisije prikazao sliku oca

REKLI SU MI DA ONI IMAJU MAJKU, A JA BABU! Voditelj Milan Milošević ogolio dušu

Uživo voditelj Milan Milošević je svoju veliku ispovest započeo pre par godina, kada je bio učesnik u rijalitiju Zadruga

Milan Milošević

Foto: Alo/Foto: Massnori Josida

Voditelj Milan Milošević oduvek je bio iskren kada je njegovo odrastanje u pitanju, nikada nije krio da je odrastao u teškim životnim okolnostima.

Voditelj je sada rekao da on nema slika dok je bio mali i da mu je to oduvek nedostajalo, s obzirom da su fotografije te koje nas asociraju i čuvaju uspomene na neke periode života.

– Ono što mene najviše boli je to što ja nemam slike kad sam bio beba i mali i to je nešto što me totalno emotivno osakatilo kada se osvrnem. Ovo je jedina slika koju ja imam iz detinjstva, ovde imam četiri godine i išao sam po paketić u firmu kod tate. Albumi su polu truli sve je to nekako, kao da želim da pobegnem od svega toga. Sada ću se vratiti i objasniti slike koje sam odabrao, a njih nem mnogo. Jednostavno su to bili trenuci koje nije imao ko da zabeleži, bili smo siromašni i nezainteresovani za mene. Ja sam bio neželjeno dete, mene je majka rodila na svoju odgovornost – rekao je Milan Milošević, a onda se osvrnuo na period školovanja kada su ga deca zadirkivala zbog majke:

– Rekli su mi da oni imaju majku, a ja babu – rekao je Milan, a potom pokazao fotografije njegovog oca iz mladosti, a nedavno smo pisali o njegovoj popularnosti.

PREPORUKA:   Ovo je TARIFA Aneli Ahmić za usluge koje pruža u javnoj kući u Bujanovcu!
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!