.

Voditeljka Dušica Jakovljević mora ponovo na operaciju, PETA PO REDU!

DUŠICI JAKOVLJEVIĆ SE STANJE ISKOMPLIKOVALO Voditeljka mora na petu operaciju: „Danas me možda ne bi bilo“

Voditeljka Dušica Jakovljevič mesecima je odlagala operaciju sinusa zbog čega su nastale komplikacije, a sada je čeka i peta intervencija,
Dušica Jakovljević u zavojima Foto: dusicajakovljevic/instagram / InstagramDušica Jakovljević u zavojima

– Operisala sam sinuse, a operacija devijacije me tek čeka. Trebalo je još u novembru da to sredim, zapravo tada sam krenula s intervencijama s kojima sam tek sada nastavila zbog televizijske sezone. Nisam bila u prilici zbog količine posla da se posvetim zdravlju. Odlagala sam mesec za mesec i tako dođosmo do kraja „Zadruge“. Da sam te nehirurške intervencije završila tada kada je trebalo, imala bih ih dve, tri, a mene sledeće nedelje čeka peta. Nakon toga, početkom jula operisaću i devijaciju. Nagrabusila sam – kaže Dušica i dodaje:
Dušica Jakovljević u zavojima

Foto: dusicajakovljevic/instagram / Instagram

Dušica Jakovljević u zavojima

– U pitanju su nehirurške intervencije i to je jedina metoda kod te doktorke Vere, koja me je spasia. Tu je bio i moj doktor Dragan. Da sam legla na operacioni sto pod nož bez svega ovoga, da mi nisu uradili detaljne analize, mene danas možda ne bi bilo.

PREPORUKA:   Pismo velikog šefa: Veliki luksuz, više nominovanih, nova prava i obaveze takmičara Zadruge 7

Ona je otkrila i kako je došla u ovo stanje.
Dušica Jakovljević u zavojima

Foto: dusicajakovljevic/instagram / Instagram

Dušica Jakovljević u zavojima

– Da ne detaljišem o komplikacijama, uglavnom je nasledno. Alergična sam na šest, sedam glavnih stvari kojih nisam ni bila svesna. Napravila sam baš problem jer sam se lečila na svoju ruku – kaže Dušica, koja ima bolove.

– Postoje bolni momenti, malo je neprijatno za spavanje, ali sam navikla da neke stvari moram da istrpim. Imam visok prag bola. Kaže mi doktorka da se neki muškarci ne bi usudili da krenu na sređivanje zdravstvenog stanja na živo, ali ja sam izdržala i sada je sve lakše.

Najgori trenutak bio joj je u emisiji nakon finala.

– Baš mi je bilo loše. Šminkom su mi jedva pokrili otoke. Kada pogledam svoju sliku tog jutra, bukvalno je druga glava. Te večeri su se mnogi pitali šta mi je s licem, a ja sam pokušavala da sakrijem nazalni govor.
Dušica Jakovljević ide na petu operaciju nosa

PREPORUKA:   Takiju i starleti Maji marinković stalno prete, odgovorio o ulasu u zadruga ELita rijaliti

Foto: Pink / screenshot

Dušica Jakovljević ide na petu operaciju nosa

Operaciju devijacije Dušica će iskoristiti i da koriguje svoj nos estetski.

– Kad već moram pod nož, zašto nos ne bih malo i isturpijala (smeh). Trudila sam se da sve intervencije koje sam radila ne budu preterane, a pre svega da se rezultat meni dopadne. Ne želim sada da menjam lični opis, zadovoljna sam kako izgledam, ali ću srediti tu malu grbicu koju imam, da moj nos bude ravan, perfektan. Neću ga smanjivati, niti imati neke velike promene na licu, to ne želimo ni ja, niti moj doktor. Kad već mogu da popravim ono što mi se ne dopada, to ću i da uradim. To ne bih radila da ne moram na operaciju.

(Kurir)

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!