.

Voditeljka Dušica Jakovljević za malo nastradala kada su je u emisiji gađali stolicom!

Voditeljku Dušicu Jakovljević GAĐALI STOLICOM: Pevačica odlepila UŽIVO u emisiji, nastao HAOS u Šimanovcima! (FOTO)

Najveća rijaliti svađa uživo u programu!
Voditeljku Dušicu Jakovljević GAĐALI STOLICOM: Pevačica odlepila UŽIVO u emisiji, nastao HAOS u Šimanovcima! (FOTO)

Foto: Youtube.com printscreen

Fizički obračun rijaliti učesnica Zorice Marković i Vesne Vukelić Vendi koji se dogodio pre nekoliko godina u emisiji kod voditeljke Dušice Jakovljević, prepričava se i dan-danas.

Svađe u rijalitiju često prerastu u fizički obračun, a tako je bilo i pre nekoliko godina kada su se učesnice „Farme“, potukle u programu uživo. Tokom gostovanja došlo je do žestoke rasprave Zorice i Vendi, a fizičkog kontakta nije manjkalo.

Foto: Youtube.com printscreen

Vesna Vukelić Vendi i Zorica Marković svađa

Vendi ne znam da li si primetila, ali u studiju su i bivši farmeri: Ivan Gavrilović, Jelena Milošević, Zorica Marković i Ivana Šašić. Vi takođe možete da postavite neka pitanja ukoliko vas nešto zanima – rekla je Dušica bivšim farmerima, a onda je Zorica napravila haos:

PREPORUKA:   Iznervirana voditeljka Dušica Jakovljević odbrusila učesniku Zadruge da ne može sa njom pričati povišenim tonom!

Ja ću ispoštovati gledaoce pa ću izaći na binu – rekla je Zorica, a zatim pred svima ispolivala vodom Vendi.

Foto: Youtube.com printscreen

Vesna Vukelić Vendi i Zorica Marković svađa Farma

Vendi je pobesnela, te napala Zoricu, a u jednom momentu ju je gađala stolicom. Kada je Dušica pokušala da ih smiri, Vendi je krenula i na nju:

PREPORUKA:   Marija Kulić ispričala ISTINU o sukobu sa Tijanom Kulić, kada je Ivan Marinković dolazio da vidi sina Željka, a pričao je sat vremena o kučetu!

Stani molim te, nemoj mene – vikala je voditeljka, dok ju je Vendi gurala, a Dušica je u jednom momentu počela da beži po studiju i doziva obezbeđenje koje je na kraju i reagovalo.

Tagovi
Dušica Jakovljević Vesna Vukelić Vendi Zorica Marković Estrada Zabava Estradne ličnosti Poznati Rijaliti najnovije zadruga zadruga 6 zadruga 6 učesnici
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!