.

Voditeljki Zadruge Dušici Jakovljević stiglo puno pretećih pisama i umrlica, svakodnevno joj je prećeno najmonstruoznijim pretnjama!

„I MENI SU PRAVILI UMRLICU, TO JE MONSTRUOZNO“ Dušica Jakovljević zgrožena zbog toga što su Osmakčići LAŽIRALI FRANJOVU SMRT

Voditeljka „Zadruge“, Dušica Jakovljević, progovorila je kako je prošla kroz pakao zbog toga što su joj fanovi rijalitija napravili umrlicu, pa je prokomentarisala potez porodice Osmakčić koji su lažirali smrt oca učesnika „Zadruge“, Franja Osmakčića.
. Foto: Snežana Krstić, Instagram, Youtube / Ringier.

Dušica je komentarišući skandal porodice Marka Osmakčića, otkrila da su i njoj nepoznate osobe napravile umrlicu.
Dušica Jakovljević Foto: Nemanja Jovanović / RAS Srbija

Dušica Jakovljević

Voditeljka je ispričala kakve je posledice imala zbog toga:

– Ja ću vam reći jednu stvar, meni se desila slična sitacija. Naime, u prvoj sezoni Zadruge neko je napravo umrlicu sa mojim likom. Fanovi ili antifanovi određenih učesnika, nije više ni važno. Ja to nisam doživela lično, bila sam naviknuta na celu tu famu, haos koji se dešavao. Međutim, ljudi oko mene su bili strašno uznemireni, prijatelji, članovi porodice su bili jako uzdrmani time. Mene je ova vest za Marka i njegovu porodicu zatekla na putu i prosto nisam mogla da verujem – rekla je ona za „Informer“ i dodala:

PREPORUKA:   Filip Car fizički napao Mensura Ajdarpašića, hitno reagovalo obezbeđenje!

– Pratila sam iz minuta u minut portale, znam da su i kolege bile u velikom šoku. Nisu mogli da veruju da neko može time da se bavi koji god da je povod u pitanju, da naprave umrlicu svesno živom čoveku. Ne znam da li su bili svesni šta će se pokrenuti zbog svega onoga što je izrečeno u rijalitiju, da će se dići velika prašina. Nisu samo mediji željni istine, običan narod isto želi da sazna pravu istinu. Mislim da je ovo što se dešava prethodnih dana veoma monstruozno.

Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!