.

Vrtoglavi nedeljni honorari učesnika Zadruge, za tuče, svađe i vrele akcije pred kamerama nagrada od nekoliko hiljada evra nedeljno!

OVO SU NEDELJNI HONORARI ZADRUGARA: Za nedelju dana zarade vrtoglavu sumu novca – Ana i Miljana postigle najbolji dogovor, a Zvezdan prima smešnu cifru

Ivan Marinković, Miljana Kulić, Zvezdan Slavnić, Anđela Đuričić, Ana Ćurčić

Foto: Srbija Danas/YouTube Printscreen/Zadruga Official/Shutterstock

Procurili detalji njihovih ugovora koji su potpisali sa Velikim šefom?!

Honorari ovogodišnjih zadrugara dosta se razikuju, shodno njihovim ranijim boravkom u Beloj kući, kao i dešavanjima koja su se odvijala na velelepnom imanju. Ipak, svako od njih zaradi ogromnu sumu novca i isplati mu se boravak na velelepnom imanju u Šimanovcima.

Glavna tema ove godine je ljubavni trougao Anđele Đuričić, Zvezdana Slavnića i Ane Ćurčić, te mnogi misle da zbog toga baš oni imaju najveće honorare u Beloj kući. Sudeći prema glasinama koje kruže, Ana je postigla najbolji dogovor sa produkcijom.

Navodno, Ana zarađuje čak 2.700 evra nedeljno, dok Anđela i Zvezdan dobijaju znatno manje. Anđeli svake nedelje na račun u banci navodno legne uplata od 500 evra, a Zvezdanu samo 350 evra.

PREPORUKA:   TEŠKA NOĆ, nasilnik Zvezdan Slavnić cele noći psihički maltretirao Anu Ćurčić, obezbeđenje na nogama,HOĆELI POLICIJA REAGOVATI NA UŽIVO NASILJE PRED KAMERAMA?! (SNIMAK)

Međutim, postoji mogućnost da je Zvezdan promenio ugovor od početka učešća i da je postigao bolji dogovor sa produkcijom kada je postao jedan od glavnih učesnika oko kog se „vrti rijaliti“.

Ana Ćurčić, Zvezdan Slavnić, Anđela Đuričić

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

Miljana Kulić je rijaliti zvezda koja napravi šou gde god da se pojavi. Ne čudi što je uspela da se izbori za dobar honorar. Miljana navodno na nedeljnom nivou zarađuje čak 3.500 evra.

Miljanina majka, Marija Kulić, zanimljiva je gledaocima jer nema dlake na jeziku i spremna je da komentariše svaku temu u „Zadruzi“. Kao jedan od rijaliti komentatora izborila se da joj nedeljno na račun u banci leže 1.500 evra.

Ivan Marinković je na osnovu ljubavne priče sa Miljanom, postao zanimljiv fanovima „Zadruge“, pa je Veliki šef odlučio da ga pozove da učestvuje u šestoj sezoni. On navodno dobija 2.000 evra nedeljno za boravak u Beloj kući.

Lepi Mića je učesnik „Zadruge“ već šest godina unazad. Sa televizijom Pink je sarađivao i kada na su emitovali rijaliti „Farma“. On je navodno postigao dogovor sa Velikim šefom da na nedeljnom nivou zarađuje 1.200 evra.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!