.

Zadruga 4: Ivana Šopić intervju o ulasku u novu zadrugu i o ljubavi u Zadruzi 3

Ivana Šopić o Stefanu Kariću i ulasku u Zadrugu 4: Nisam dovoljno ispoštovana, ja sam niko i ništa

– Ja sam prešla preko svih svojih kodeksa da bih bila s njim, borila sam se kao lav – kaže Šopićeva
Stefan Karić i Ivana Šopić

Ivana Šopić

Ivana Šopić iz Zadruge 3 izašla je sa malo para, s obzirom na brojne kazne koje je imala zbog nepoštovanja pravila.

Kaže, uživaće u onome što joj je ostalo, a od Stefana Karića je odustala.

– Ja sam mnogo honorara izgubila i iskreno mi je žao. Sad kad sam izašla, kad se sve završilo, razmišljam „ajde bar da imaš tu lovu za koju si ušla“, ali Bože moj. Nisu pare sve, jedno životno iskustvo više. Šta ću sa ovim malim parama – ne znam, ali znam da ću sigurno da uživam u njima i da trošim isključivo na sebe i na reahabilitaciju – rekla je Ivana.

PREPORUKA:   Milica Kemez pričala u uživo emisiji Narod pita o Marku Miljkoviću i njegovom korišćenju droge i prebijanju bivše devojke

Mislila sam da ima mnogo jačih igrača, psihički jačih, i da znaju šta rade. Ali, skontala sam da ja kao neki novajlija, amater, ja sam realno niko i ništa za taj svet, za šou-biznis, ja sam se dobro snašla, zadovoljna sam – dodala je Šopićeva.

Kako kaže, od Stefana Krića je odustala.

Mislim da je javnost poprilično upućena, koliko god da pokušavaš nešto da sakriješ prosto je nemoguće. On i ja nismo zajedno, to se prekinulo brže nego što smo mislili. Trajalo je 4 meseca i 5 dana! (smeh) On ne može da se pomiri sa nekim stvarima, pokušavao je… Sa nekim stvarima koje je imao isključivo u svojoj glavi, koje su nerealne. Ja sam prešla preko svih svojih kodeksa da bih bila s njim, borila sam se kao lav. Mislim da treba da odustanem. Treba mi neko da me drži za ruku – rekla je Ivana za Blic.

PREPORUKA:   Nemanja Đerić Đekson otkrio sve o vezi sa Jelenom Pešić, sve o Zadruzi 4 i tajnim ljubavima!

O ulasku u Zadrugu 4 rekla je:

– Mislim da nisam dovoljno ni ispoštovana ni cenjena od strane gledalaca. Ne ceni se iskrenost. Previše sam sebe dala i sve me je to koštalo. U rijalitiju – ko priznaje, pola mu se dodaje. Moje kvalitete ne cene, više poveruju u proračunate. Imam podršku koja me svaki dan bodri, ali narod kao narod – ne. Ono što ja imam dam niko ne ume da prihvati, tako da, što se mene tiče, Zadruga 4 – ne.

(Telegraf.rs)

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!