.

ZADRUGA 4 na početku rijalitija TV Pink imala nezabeleženo ogromnu gledanost od 38%

ZADRUGA 4 – Fenomen koji na startu TV sezone obara rekorde gledanosti

Pink

Nova televizijska sezona za 26 godina najgledaniju televiziju u Jugoistočnoj Evropi – TV Pink, startovala je sinoćnim otvaranjem i početkom rijalitija koji je pomerio granice u proizvodnji i gledanosti TV programa – Zadrugom 4, uz koju je bilo vise od 1 800 000 gledalaca.

Pink
Pink

Zahvaljujući celovečernjem spektaklu, koji ce trajati narednih 10 meseci, TV Pink u jučerašnjem danu beleži udeo u gledanosti veći od sve tri konkurentske komercijalne televizije zajedno, a po svim kategorijama gledalaca i daleko ispred Javnog servisa Srbije.

Na luksuzno imanje, filmskih studija holivudskog standarda u Šimanovcima, sinoć je useljeno 54 takmičara, do sada najrazlicitijih profesija, obrazovanja i starosne dobi. Tradicionalnim vatrometom i vožnjom po jezeru u okviru kompleksa, sinoć tačno u 21h pocela je nova televizijska sezona, koja na samom startu beleži rezultate koji ce TV Pink zasigurno zadržati još dugo na poziciji apsolutnog lidera u gledanosti, kako u Srbiji, tako i u Crnoj Gori i Bosni, ali i širom Evrope. U prilog tome, govori popularnost ovog rijalitija i na društvenim mrežama, te je tako posle smo nekoliko sati od početka emitovanja, na Youtube kanalu Zadruge koji broji neverovatnih 4.7 milijardi pregleda do sada, sinocni snimak na cetvrtom mestu trending-a Youtube liste za teritoriju cele Srbije.

PREPORUKA:   Stanislav krofak je novi vođa u Eliti

U terminu emitovanja Zadruge 4, uz program Pink telelvizije bilo je nezapamćenih 38% pripadnica ženske populacije iz cele zemlje. Pored vernih gledateljki, zahvaljujući armiji vernih fanova rijalitija Zadruga, sinoćni piplmetri jedine zvanične agencije za merenje gledanosti Nielsen, beležili su i neverovatne skokove gledanosti u kategorijama gledalaca urbane (32%), publike sa teritorije prestonice (32%), kao i najvatrenije publike od 18 do 49 godina, koja čini 30 % udela.

Pored najgledanijeg rijalitija, ružičasta televizija se moze pohvaliti i najgledanijim informativnim programom, “Novo jutro”, “Svitanje” i “Nacionalni dnevnik” i “Hit tvit” najgledaniji su u svom terminu emitovanja i medju sličnim sadržajima na drugim komercijalnim televizijama. Zaštitini znak i ove sezone biće strani i domaći serijski program koji je uvek u samom vrhu popularnosti na top listama gledanosti, a ove jeseni ne TV Pink gledaćemo čak četiri igrane serije domaće produkcije. Ambasador zabavnog programa, Premijera vikend specijal beleži fantastičan rast gledanosti, pa je ove nedelje najgledanija zabavna talk show emisija na svim televizijama. Nezaobilazni deo programske šeme su i zaštitina lica TV Pink Ognjen Amidžić i Sanja Marinković, koji će i ove sezone obradovati publiku novitetima u emisijama „Ami G show“ i „Magazin In“.

PREPORUKA:   Porodila se Aleksandra Nikolić, objavila sliku bebe

Još jednu sezonu stvaramo za vas jer zaslužujete najskuplji, produkciono najzahtevniji i najiskreniji program koji ste gledali do sada!

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!