Dok mediji bruje kako Jelena Golubović ulazi u Zadrugu 4 sa Kristijanom Golubovićem, STAR saznaje da se rediteljka premišlja jer je u političaru Siniši Vučiniću našla ljubav svog života.

Kako STAR saznaje, oni spremaju tajnu veridbu koja bi trebalo da bude krajem leta, za slučaj da Jelena ipak odluči da uđe u rijaliti. Ipak, političar je bio misteriozan, pa nije želeo da otkriva detalje njihovog tajnog plana.

PREPORUKA:   Bivši učesnik Zadruge napravio bebu, objavio srećnu vest!


„Što se veridbe tiče, za sada ne mogu ništa da vam kažem jer se pita i Jelena! Ona ima nekoliko ponuda za rijaliti, pa sada treba da odluči u koji će ući, a ja najbolje znam koliko ona vredi. Ja ću biti tu za nju da je bodrim i podržim, a ne dao bog da je neko dira ili uvredi – taj će imati posla sa mnom!”, rekao  je političar za STAR i dodao:
„Jelena je žena koja mi u svemu odgovara, ima i pamet i harizmu i vrlo je sposobna. Ja već imam dva braka iza sebe i znam da nam taj papir ništa ne znači, ali biće onako kako zajedno odlučimo. Važno je da uživamo kada smo zajedno, a za sve ostalo ima vremena jer nam se nigde ne žuri.”

PREPORUKA:   Starleta Maja Marinković napala Aneli AHmić jer je muvala Filipa Cara!