.

ZADRUGA 4 NAJAVA: Najveći honorar za Zadrugu 4 skoro pola miliona evra!

Evo kome su ponudili najveći honorar u Zadruzi! Skoro pola miliona evra! Miljana će da poludi! Otkrivamo i šta sve moraju da rade za te pare!

Izvor: ATA Images/Antonio Ahel

Iako se pojavio spisak svih učesnika Zadruge 4, do sada su ugovore za učestvovanje u četvrtoj sezoni rijalitija potpisali Miki Đuričić, Stanija Dobrojević, Kristijan Golubović.

I dok je i dalje sve na nivou nagađanja, sigurno je da ćemo mnoga poznata lica gledati na malim ekranima od septembra.

Osim što mnoge zanima koga će sve učestvovati, većinu interesuje i to za koliko para su neki učesnici spremni da se svađaju, iznose svoju intimu pred kamerama, ulaze u seksualne odnose i slično.

Honorari nekih učesnika su isplivali u javnost, neki su potvrđeni, a o nekima se i dalje samo nagađa.

Stanija Dobrojević navodi se kao jedna od najvećih zvezda Zadruge 4, a budući da se tokom Zadruge 2 pisalo da je zarađivala 2.000 evra nedeljno, šuška se da ni sada nije pristala na manju sumu.

Mensur Ajdarpašić, čije je učešće u trećoj sezoni obeležila veza sa Minom Vrbaški, ulazi u Zadrugu 4, ali ovog puta sa bratom Adrijanom, a kako pišu domaći mediji, Adrijan je dogovorio honorar od 3.000 evra nedeljno.

Miljana Kulić je nedavno izjavila da joj je upravo novac glavni motiv za učešće, te da je iz Zadruge 3 izašla bogatija za čak 250.000 evra i da je ništa osim te sume ne zanima.

PREPORUKA:   Koliko STanislav Krofak ima godina? Ovo je datum rođenja STanislava Krofaka

Podsetimo, učešće Miljane Kulić u rijalitijima počelo je pre nekoliko godina, kada se prvi put pojavila u „Parovima“. Zaslugu za ovaj „poziv koji se ne odbija“ imala je njena neobična opsesija da prati poznate i zadaje im probleme. Miljana jedina učesnica na ovim prostorima, zvanično, koja je u rijalitiju ostala trudna, pa se i visina njenog honorara povećala drastično – od početnih 500 evra nedeljno.

Kristijan Golubović je za Zadrugu 4 potpisao ugovor na šest meseci i dogovorio sumu od 150.000 evra, od čega će 50.000 evra dobiti unapred. Prema pisanju pojedinih medija, kad istekne tih šest meseci Kristijan će moći da produži ugovor na preostala tri, jer će i četvrta sezona rijalitija trajati devet. Ako ne bude želeo da ostane u rijalitiju, moći će da izađe, bez obaveze da plaća kaznene penale.

„Ljudi TV Pink mi nudi 400.000 evra za devet meseci. Šta da radim, ne ulazi mi se“,  pitala je Saška Karan pratioce. Još uvek nije potvrđeno da li pevačica ulazi u rijaliti, ali zasad je njoj ponuđen najveći honorar. To ne treba da čudi, s obzirom na to da je ona „prevejani rijaliti igrač“, da se ne umara dok se svađa i da joj nije problem da izvršava najrazličitije zadatke.

Upravo u tim zadacima i leži zlatni rudnik. Ako ispunjavaju ono što im nametne produkcija, honorari mnogih učesnika se povećavaju, kao što se svojevremeno dogodilo sa učesnicima Zoricom Marković i Milanom Miloševićem, koji su dobijali zadatke kao što su uhođenje ostalih učesnika, spletkarenje, svađa i vika.

PREPORUKA:   Za svadbu Milice i Bore častilo se topkama novca!

I MIki Đuričić je potpisao ugovor, ali se njegov honorar drži u tajnosti. Zadrugu 3 je preskočio, ali se tada nagađalo da je tražio honorar od 50.000 evra.

Učesnik koji još uvek nije potvrdio svoje učešće u narednoj sezoni, Zoki Šumadinac, u prethodnoj sezoni zaradio je preko 300 hiljada evra, a tamo je boravio samo mesec dana.

I dalje se, navodno, pregovara sa Anabelom Atijas i Lunom Đogani o ulasku u IV sezonu Zadruge, dok Marko Miljković za sada nije u planu.

Kad smo kod Lune, ona je uspela prilično da profitira od Zadruge, ne samo kao pobednica druge sezone. Na samom početku, Lunin  honorar je, navodno, iznosio 700 evra nedeljno. Cela situacija se promenila kada je pevačica uplovila u vezu sa Slobom Radanovićem, što joj je donelo dodatni profit, doduše samo novčani.

Sloba se i nije nešto ovajdio učešćem u rijalitiju, a još je i ženu izgubio, ali je zato njegova tadašnja supruga, Kija Kockar, navodno zaradila 80 hiljada evra – upravo zbog činjenice da ju je Sloba prevario pred milionskim auditorijumom.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!