.

Zadruga 4 snimanje profila uveliko traje, a Jovana Tomić Matora ulazi sa plavušom u Zadrugu 4 koja će ispričati svoju životnu tešku priču

Matora ulazi u „Zadrugu 4“ sa devojkom koja liči na Sanju, pevačica sa teškom životnom pričom… – Snimanje profila novih zadrugara se nastavlja, a oni do ulaska broje sitno

Snimanje profila novih zadrugara za ulazak u Zadrugu 4

Nova sezona „Zadruge“ startuje za samo nekoliko dana, a sudeći po ljudima koji su danas došli u prostorije televizije „Pink kako bi snimili svoje profile, predostoji nam zanimljivih deset meseci.

Snimanje profila traje već danima unazad, pa smo tako saznali da će se u novoj sezoni pored mnogobrojnih pevačica i fotomodela, naći i Kristijan Golubović, nekadašnji dečko sa vrelog asfalta, ali i bivša radnica MUP-a.

Danas se predstavilo pet novih zadrugara, a ono što je sigurno, jeste da svojim pričama i zanimljivim profilima ne zaostaju za učesnicima koje smo upoznali prethodnih dana.

Prva se pojavila devojka po imenu Anabela Mićić (19) iz Beograda. Završila je Medinsku školu, a u rijaliti ulazi, jer još uvek nije sigurna čime želi da se bavi. Raduje se novom iskustvu i poznanstvima, a tvrdi da će tamo proširiti svoje vidike. Sebe ne smatra starletom, a ulazi kao slobodna devojka.

PREPORUKA:   Skandalozni snimak Nenada Aleksića Ša i Mione Jovanović, optužio je da je sa njim zbog novca!

Odmah za njom u prostorije televizijie je stigao  je i Marko, poznatiji kao Ricko (28), rodom iz Vranića. Radi u porodičnoj firmi, a na ideju da se oproba u rijalitiju je došao nakon što ga je društvo nagovorilo.

Za sebe kaže da je spontan i duhovit, a njegov tip devojke je Maja Marinković, kojoj bi oprostio i aferu sa oženjenim muškarcem, jer je, kako kaže, bez predrasuda.

Veliki pažnju privukla je i Jovana Tomić Matora, koja se pojavila u društvu atraktivne plavuše za koju već mnogi spekulišu da je nejna nova devojka. Matora nas je danas upoznala sa drugaricom koja se zove Žanom Đorđević.

PREPORUKA:   Aneli uzvraća Janjušu: Ne može ga podneti, gadi joj se, iako joj je bebu napravio! (SNIMAK)

Poslednja, ali sa koferima stigla je i crnogorska pevačica, Snežana Ojdanić (47) koja ističe da motiv za ulazak nije samo popularnost, već i zarada.

Pevanjem se dugo bavi, a u rijalitiju će ispričati i svoju tešku životnu priču kako bi mladim devojkama koje počinju pevačku karijeru skrenula pažnju na greške koje ne treba da prave.

Ima sina koji joj je najveća podrška, a kako je ispričala spremna je da se bori i izdrži do kraja, jer želi i sigurna je u to da će osvojiti prvo mesto.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!