.

Zadruga 4 snimanje profila uveliko traje, a Jovana Tomić Matora ulazi sa plavušom u Zadrugu 4 koja će ispričati svoju životnu tešku priču

Matora ulazi u „Zadrugu 4“ sa devojkom koja liči na Sanju, pevačica sa teškom životnom pričom… – Snimanje profila novih zadrugara se nastavlja, a oni do ulaska broje sitno

Snimanje profila novih zadrugara za ulazak u Zadrugu 4

Nova sezona „Zadruge“ startuje za samo nekoliko dana, a sudeći po ljudima koji su danas došli u prostorije televizije „Pink kako bi snimili svoje profile, predostoji nam zanimljivih deset meseci.

Snimanje profila traje već danima unazad, pa smo tako saznali da će se u novoj sezoni pored mnogobrojnih pevačica i fotomodela, naći i Kristijan Golubović, nekadašnji dečko sa vrelog asfalta, ali i bivša radnica MUP-a.

Danas se predstavilo pet novih zadrugara, a ono što je sigurno, jeste da svojim pričama i zanimljivim profilima ne zaostaju za učesnicima koje smo upoznali prethodnih dana.

Prva se pojavila devojka po imenu Anabela Mićić (19) iz Beograda. Završila je Medinsku školu, a u rijaliti ulazi, jer još uvek nije sigurna čime želi da se bavi. Raduje se novom iskustvu i poznanstvima, a tvrdi da će tamo proširiti svoje vidike. Sebe ne smatra starletom, a ulazi kao slobodna devojka.

PREPORUKA:   Uplakana Ana Ćurčić ispričala kako je nju i decu fizički tukao i psihički maltretirao preljubnik nasilnik Zvezdan Slavnić!

Odmah za njom u prostorije televizijie je stigao  je i Marko, poznatiji kao Ricko (28), rodom iz Vranića. Radi u porodičnoj firmi, a na ideju da se oproba u rijalitiju je došao nakon što ga je društvo nagovorilo.

Za sebe kaže da je spontan i duhovit, a njegov tip devojke je Maja Marinković, kojoj bi oprostio i aferu sa oženjenim muškarcem, jer je, kako kaže, bez predrasuda.

Veliki pažnju privukla je i Jovana Tomić Matora, koja se pojavila u društvu atraktivne plavuše za koju već mnogi spekulišu da je nejna nova devojka. Matora nas je danas upoznala sa drugaricom koja se zove Žanom Đorđević.

Poslednja, ali sa koferima stigla je i crnogorska pevačica, Snežana Ojdanić (47) koja ističe da motiv za ulazak nije samo popularnost, već i zarada.

Pevanjem se dugo bavi, a u rijalitiju će ispričati i svoju tešku životnu priču kako bi mladim devojkama koje počinju pevačku karijeru skrenula pažnju na greške koje ne treba da prave.

PREPORUKA:   Ana Ćurčić izgubila bebu 8 dana po rođenju deteta!

Ima sina koji joj je najveća podrška, a kako je ispričala spremna je da se bori i izdrži do kraja, jer želi i sigurna je u to da će osvojiti prvo mesto.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!