.

ZADRUGA 6 NAJAVA: Potpisani ugovori za ulazak u Zadrugu 6, nikad veća zarada jedne učesnice novog rijalitija, ulazi i robijaš sa nanogicom, ulaze i već poznati rijaliti glumci

Vraćaju se na „mesto zločina“ – POVRATAK OTPISANIH U ZADRUGU 6! Ona dobija najveći honorar u istoriji rijalitija, njoj daju POSEBNE uslove, a on ulazi s NANOGICOM

Najveće rijaliti zvezde iz proteklih pet sezona „Zadruge“ navodno će ući i u šestu, koja počinje u septembru! Kako mediji šuškaju, u „Belu kuću“ na jesen ponovo će se useliti Kristijan Golubović i njegova trudna verenica Kristina Spalević, kao i Stanija Dobrojević i njen bivši momak Marko Marković.
Stanija Dobrojević

foto: Printscreen/Instagram

U rijaliti se vraća i Aleksandra Subotić, ovog puta pod ruku sa svojim ocem Karađorđem! Među zadrugarima trebalo bi da bude i kaskader Uroš Ćertić, koji je proteklih meseci u žiži jer je javno priznao da je rasturio brak voditeljki „Slagalice“ Mariji Veljković.

Među zadrugarima ponovo će se naći najintrigantniji par iz ove sezone Dalila Dragojević i Filip Car, producenti su već počeli da pregovaraju sa njima.

Dalila Dragojević, Filip Car
foto: Sonja Spasić, Damir Dervišagić

– Car je već pristao da u septembru, treću godinu zaredom, uđe u rijaliti! Definitivno je rešio da ostavi Dalilu, ali verujemo da će pokleknuti već na jesen, jer i ona je na spisku „novih“ zadrugara. Dalila se zasad nećka, čak je pomenula da hoće da provede leto sa Anđelom Rankovićem, ali skoro sigurno je da će ponovo ući u „Zadrugu“ jer će dobiti možda i najveći honorar u istoriji rijalitija – priča dobro obavešten izvor Informera.

PREPORUKA:   ZADRUGA 6: Novi a stari učesnici Zadruge 6, najavili svoj ulazak u novu sezonu TV Pink rijalitija

Kristijan i Kristina su vezu započeli u „Zadruzi 3“, a posle godinu dana pauze ući će i u petu sezonu.

„Njih dvoje su u petak imali sastanak na Pinku. Kristini je obećano da će imati neke povlastice, s obzirom na to da je trudna“, priča izvor.

Uskoro će doći Stanija i njen bivši dečko Marko.

„Stanija je pričala da više neće u rijaliti, ali je pristala da dođe na pregovore. Ma ona ne može bez rijalitija! Vrlo dobro zna kako da „pravi priču“, verujemo da će pristati da uđe baš sa Markom“, priča sagovornik.

PREPORUKA:   ZADRUGA 6 POTVRĐENI UČESNICI: Ljubavnici Dalila i Filip Car, nasilnik Marko Osmakčić i kaskader Uroš Ćertić

U rijaliti se vraća i Aleksandra Subotić, ali ovog puta ne s nekim bivšim momkom, već sa ocem Karađorđem.

„Dobio sam ponudu i prihvatiću je“, kratko je rekao Karađorđe.

Među zadrugarima trebalo bi da bude i dokazani zavodnik Uroš Ćertić, koji je nedavno otkrio da je bio u šemi sa voditeljkom Marijom Veljković. S obzirom na to da mu preti robija, jer je pretio pištoljem u banci očekuje se da će u rijaliti ući sa nanogicom.

„Mogao bih da budem prvi učesnik Zadruge sa nanogicom“, rekao je Uroš.

Uroš Ćertić
foto: Kurir televizija

kurir.rs/informer

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!