.

ZAKAZANA TUČA NA NACIONALNOJ FREKFENCIJI Kristijana Golubovića i Ivana Mitrovića iz Kruševca u Zadruzi 4 uživo

Ovo svi čekaju! Obračun Kristijana i Dona iz Kruševca! Zakazan i datum! Borba dva „gorostasa“ odvijaće se u Zaduzi 4, a ko pobedi dobija 100 hiljada evra!


Ivan Mitrović Biza, poznatiji kao Kruševački Don, godinama važi za žestokog momka u gradu na Zapadnoj Moravi, a na sebe je skrenuo pažnju javnosti kontinuiranim provociranjem Kristijana Golubovića, kojeg je izazvao na borbu još u januaru, a sad ponovo i to pod uslovom da se sve odigra u „Zadruzi 4“.

Biza kaže da jedva čeka da milionski auditorijum okršaj dva „opasna momka“.

„Ja sam Kristijana i ranije izazivao, ali on je bio u zatvoru, pa to nije bilo moguće. Sada sam ga izazvao u emisiji „Amidži šou“ i on je pristao, videli ste to. Snimili smo video da se vidi ko je koliko visok, težak, ima razlike u našim karakteristikama, ali ćemo se boriti. Kristijan je viši i teži, ali ja sam dobar borac“, ispričao je Biza za Srpski telegraf.

Kruševački Don objasnio je zbog čega mu je toliko stalo da se baš sa Kristijanom nađe u ringu.

„Bila bi velika gledanost, zato to treba da se dogodi u „Zadruzi“. Biće sve po propisima, imaćemo sudiju. Ne mogu da procenim ko će da pobedi, obojica smo dobri borci, pa ćemo videti. Ne mogu da se kladim ni na čiju pobedu, možda on izvuče neki tajni adut iz rukava, ali ko pobedi, nek dobije sto hiljada evra. Ono što je bitno je to da će borba biti spektakularna. Kristijan ima veliku podršku, ja imam ogromnu podršku naroda, pa ćemo videti“, rekao je Mitrović.

PREPORUKA:   Kristijan Golubović sa detetom u zološkom vrtu

Kako sam priznaje, teško bi mu palo da bude deset meseci u rijalitiju, ali zato pregovara da uđe na tri meseca.

„Ne mogu ja toliko dugo da budem tamo. Ognjen Amidžić mi je predložio da budem tri meseca i u pravu je. To mi je dovoljno. Onda bismo se po završetku mog učešća borili. To je onako šlag na torti za završnicu“, kaže.

Biza priča da se godinama bavi „jutjuberstvom“.

„Aktivan sam i aktuelan na društvenim mrežama. Popularniji sam od Bake Praseta, vole me više od njega. Moje klipove gledaju stotine hiljada ljudi, obožavaju me deca. Ja sam kao Branko Kockica, deca me love po gradu da se slikaju, a ja volim decu, hoću da ih ispoštujem. Pravim namerno klipove koji treba da budu edukativni i gledani, ne mogu normalni jer to neće niko da gleda, tako da radim malo ono što treba, malo što ne treba, ali bude zanimljivo“, naglašava.

Don priča sa kime je sve naglasio je sparingovao do sada.

„Ja sam u „Parovima“ sparingovao, ali sam morao beskontaktno, nisam smeo nikoga da povredim. Tako mi je stajalo u ugovoru. Sparingovao sam sa Bakijem B3, posle Đorđem Tomićem, on je najbolji BiH reprezentativac, iz Bijeljine je. Što se Kristijana tiče, neka bolji pobedi, nema zamerke, nema mržnje i samo fer borba… njega prate ljudi“, zaključuje Biza.

PREPORUKA:   Porodila se učesnica Zadruge Sandra Čaprić

Podsetimo, Biza i Kristijan zapalili su društvene mreže video-snimkom na kojem stoje jedan naspram drugog, odmeravaju snagu i govore o predstojećoj borbi.

„Trenutno smo se dogovorili u vezi s borbom u „Zadruzi 4“, pa ćemo videti ko je jači, ja kažem da sam ja jači, Kristijan kaže da je on jači. Neka nam „Zadruga“ plati honorare i biće borba. Najjači smo, nema dalje“, rekao je tada Biza u videu.

Nakon što ga je Biza izazvao u uključenju uživo u šouu Ognjena Amidžića, oglasio se i Kristijan.

Inače, Don iz Kruševca je Kristijana ponovo izazvao na dvoboj u šouu Ognjena Amidžića.

„Daću mu šansu da na lep način uđe u „Zadrugu“ i da vidimo koliko je to on spreman. Imate grobnicu, ludnicu i bolnicu“, rekao je Kiki.

Biza je mnoge pozivao na borbu, ali se zasad samo Kristijan „odvažio“ na takav korak. Don priča da je zvao i Veljka Ražnatovića.

„Veljka sam zvao, on je dečko napisao na Instagramu, pošto je mlad, da sam mnogo stariji od njega, da je odrastao uz moje klipove i da ne želi da se bori sa mnom. Rekao je i da mu je interesantno da gleda moje klipove, ali da se nećemo boriti“, ispričao je Biza za Srpski telegraf.

(Izvor: MONDO/Srpski telegraf)

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!