.

ZARATILI KRISTIJAN GOLUBOVIĆ I STANIJA DOBROJEVIĆ – Da vrediš već bi bio sa metkom, klovnu!

BUKTI RAT IZMEĐU STANIJE I KRISTIJANA „Klovn, da si nešto vredan već bi dobio metak! Prinuđena sam na ovo“

Stanija i Kristijan Foto: screenshot

Stanija Dobrojević obratila se direktno Kristijanu Goluboviću, sa kojim godinama nije u dobrim odnosima, i to na društvenoj mreži Instagram. Kad su u pitanju starlete i osuđenici ovakve reči nisu retke, dok je opšte poznato da su javna prepucavanja u njihovom svetu kao „dobar dan“.

PREPORUKA:   Huligan Miljan Hofman pretukao rijaliti učesnika!
Kristijan Foto: R.Ristić / RAS Srbija
Kristijan

Rat između njih dvoje ne prestaje, dok će se, po svemu sudeći, tek žestoko sukobiti u četvrtoj sezoni rijalitija „Zadruga 4„.

– Hahahaha, ovaj klovn Kristina Golubović, baron Minhauzen i dalje nastavlja sa njegovim lovačkim pričama. Ovo inače nije moj izražavanja niti moj nivo, ali nažalost sam prinuđena da ispišem sve ovo dalje na jeziku koji će on razumeti – započela je Stanija.

  Foto: Instagram / stanijadobrojevic / Instagram
Stanija

– Ček, neki dan sam bila trudna sa njim i abortirala, sad ipak nisam bila trudna, nego pilula posle i neko me punio? Pa hahahah! Je l’ te to mučenica od žene napala kući misleći da si bio sa mnom pa si brže bolje promenio ploču da nisi ti, nego neko drugi? Nego p***o, daj mi ime, prezime i sliku tog što me punio ili dede kojeg pominješ? ‘Ajde, ako si mangup? Koliko laješ, da si nešto vredan već bi dobio metak, nego ovi te mangupi ne uzimaju za ozbiljno, sprdnja si im jer šta god da kažeš znaju da lažeš – navela je ona, između ostalog.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!