.

Жељко Митровић под притиском протеста грађана а на наговор Александра Вучића најавио укиданје Задруге!в

Власник телевизије „Пинк“ рекао да, у року од десетак дана, укида „Задругу“

БЕОГРАД: Власник телевизије „Пинк“ Жељко Митровић написао је на свом Инстаграм налогу да је, на препоруку председника Републике Србије Александра Вучића, донео одлуку да у року од десетак дана, укине ријалити програм “Задруга”.

2

Фото: Youtube/ Pink TV

„На препоруку председника Србије Александра Вучића, донео сам одлуку да у најкраћем могућем року, не дужем од десетак дана, укинем ријалити програм “Задруга”. Верујем да је јединство Србије и процена Председника Републике, важнија од сваке врсте интереса Пинка и мог личног интереса“, написао је Митровић на Инстаграм налогу.

PREPORUKA:   Slovenačka starleta Deniz Dejm neprepoznatljiva se pojavila u javnosti!

Председник Србије Александар Вучић изјавио је синоћ да је током разговара са власником Пинка Жељком Митровићем рекао да један део грађана Србије сматра да ријалити није добра ствар и да размотри могућност да га укине.

„Ја знам какав је његов став и гледалаца Србије који то гледају, али то је била моја молба. Замолио сам га да пре него што се разговара у оквиру РЕМ-а и неких других надлежних институција, сам направи тај потез и можда размотри могућност да то укине – да ли ће или неће, то ћемо да видимо“, рекао је Вучић за ТВ Пинк.

PREPORUKA:   Vladimir Tomović razjasnio detalje oko ulaska u Zadruga Elita rijaliti

Хитно укидање ријалити програма и емисија које промовишу неморал и насиље на телевизијама са националним фреквенцијама, један је и од захтева дела опозиције који организује протесте „Србија против насиља.“

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!