.

Žene pobedjuju u rijalitijima, hoće li ponovo žena da odnese pobedu u rijalitija Zadruga?

Dominacija žena u Zadruzi! Prethodne četiri sezone osvojile su one – evo šta su uradile nakon rijalitija

Nakon brojnih skandala u rijalitiju pobednici su kući otišli bogatiji za 50.000 evra Ovo su pobednice rijalitija „Zadruga“: Neke su napravile velike karijere, a druge su se povukli iz javnosti

Kija Kockar, Luna Đogani, Iva Grgurić, Nadica Zeljković

Foto: A. Nalbantjan, Nikola Tomić, ATA Images

Kraj rijalitija „Zadruga 5“ sve je bliži i uveliko se nagađa ko će odneti laskavu titulu pobednika.

PREPORUKA:   Skinula se Tara SImov pa pokazala izvajano telo!

Dok pojedi spekulišu ko će otići kući sa imanja u Šimanovcima bogatiji za 50.000 evra, drugi se prisećaju pobednika ranijih sezona.

Neki pobednici su napravili velike karijere, dok su pak drugi nakon osvojene nagrade otišli u ilegalu.

Zadruga 1 – Kristina Kija Kockar

Opšte je poznato da je prva sezona „Zadruge“ bila jedna od najuspešnijih ikada. Tokom te sezone dogodila se prevara supružnika uživo, što je gledaoce bukvalno „prikovalo“ za televizore. Ljubavni trougao koji su činili pevač Slobodan Radanović, Luna Đogani i Kija Kockar bio je dovoljan da podeli javnost pa su se, logično, u superfinalu našle Kija Kockar i Luna Đogani. Zahvaljujući glasovima publike laskavu nagradu „pobednik prve sezone“ odnela je Kija Kockar sa 55,14% glasova, dok je Luna osvojila drugo mesto sa 21,26% glasova. Kija je nakon rijalitija otpočela pevački karijeru. Snimila je duet sa grupom „Ministarke“ a nedavno je izbacila i album.

Zadruga 2 – Luna Đogani

Lunu Đogani gledali smo i tokom druge sezone „Zadruge“. Ona je u rijalitiju uplovila u ljubavnu vezu sa Markom Miljkovićem. Čitavu sezonu obeležio je njihov turbulentan odnos. Upravo te svađe i pomirenja dovela su ih do superfinala. Luna je u finalnoj noći osvojila 30%, dok je Marko imao 15,24% glasova publike. Nakon rijalitija Luna i Marko obnovili su ljubavnu vezu, a dve godine kasnije dobili su ćerku. Par je prošle godine izgovorio sudbonosno „da“.

Zadruga 3 – Iva Grgurić

Anonimna devojka iz Hrvatske Iva Grgurić ušla je u treću sezonu rijalitija „Zadruga“. Za kratko vreme osvojila je simpatije publike, a sezonu je obeležila njena ljubav sa Filipom Đukićem. Iva je u superfinalu odmerila snage sa Markom Miljkovićem. Prema glasovima publike, ona je osvojila 41,79%, dok je Miljković osvojio 37,89%. Par meseci nakon pobede i osvojenih 50.000 evra, Iva je raskinula sa Filipom i zaposlila se kao voditeljka.

Zadruga 4 – Nadica Zeljković

Popularnost Kristine Kije Kockar doprinela je da u „Zadrugu4“ uđe njena majka Nadica Zeljković. Nadičini oštri komentari postali su zaštitni znak njenog učešća. Publika se uglavnom slagala sa njenim stavovima a česti konflikti sa zadrugarima doveli su je do samog kraja takmičenja. Zahvaljujući Kijinim fanovima, ali i onim koje je stekla tokom takmičenja našla se u superfinalu sa Milicom Kemez.

Nadica je osvojila 31,04% glasova, dok je Milica Kemez zauzela drugo mesto sa 28% glasova. Gospođa Zeljković se nakon pobede u Zadruzi povukla iz javnosti, kako je i najavila.

(Telegraf.rs)

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!