.

ZIDOVI BEZ FASADE, ORONULA KAPIJA I KOROV – Pre slave i evrića Miljana Kulić je živela u TROŠNOJ KUĆI, pogledajte kako je sve to izgledalo

ZIDOVI BEZ FASADE, ORONULA KAPIJA I KOROV – Pre slave i evrića Miljana Kulić je živela u TROŠNOJ KUĆI, pogledajte kako je sve to izgledalo

Miljana Kulić

Sada već bivša učesnica „Zadruge 3“ Miljana Kulić živela je u nešto lošijim uslovima pre nego što je prvi put kročila u rijaliti. Nakon nekoliko sezona u raznim rijalitijima na raznim televizijama, ona je zaradila ogromnu sumu novca, a sve što je dobila odlučila je da uloži u kuću i od nje napravi luksuzan kompleks za njenu porodicu i sina Željka.

PREPORUKA:   Miljana Kulić dobila još jednu krivičnu prijavu, moguća kazna zatvora!
Miljana Kulić Foto: Google Maps / screenshot
Miljana Kulić

Kako se na slikama može videti, Miljana Kulić je pre rijalitija živela u trošnoj kući, koja nije ni nalik današnjoj. Zidovi bez fasade, oronula kapija i biljke zarasle u korov samo su neki od jezivih prizora starog doma.

Danas je slika potpuna drugačija. Miljana je kuću promenila od poda do plafona, te je u njoj sve potpuno novo. Nameštaj je birala u jarkim bojama, a Željkova soba je uređena po specijalnoj želji mame.

PREPORUKA:   HIT snimak Miljane Kulić dok je Zola uči Nemački jezik! (SNIMAK)

Podsetimo, u srpskim medijima je poput bombe odjeknula vest da je Kulićeva u poslednjoj sezoni „Zadruge“ navodno dobijala na nedeljnom nivou 1.500 evra, plus dodatak 500 evra za njenog sina Željka. Po svemu sudeći, Miljana je zaradila ogromnu cifru koja joj je pomogla da izgradi svoj dom i unapredi svoju „rijaliti karijeru“!

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!