.

ZOLA uleteo u apartman deteta Željka u rijalitiju Zadruga, uslediće žestoka kazna!

HAOS! ZOLA ULETEO U APARTMAN KOD MALOG ŽELJKA Miljana van sebe, sledi nikad strožija kazna! (VIDEO)

Miljana i Zola su se dosetili da bi mogli da naprave lažnu dramu i svađu, kako bi nagovorili Mariju da pusti Zolu da uđe u apartman.
HAOS! ZOLA ULETEO U APARTMAN KOD MALOG ŽELJKA Miljana van sebe, sledi nikad strožija kazna! (VIDEO)

Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Miljana Kulić je nedavno odlučila da ponovo pokuša da ostvari vezu sa Lazarom Čolićem Zolom, iako je njena majka Marija Kulić izričito protiv toga.

Kako Marija smatra, Zola samo iskorišćava njenu ćerku zarad novca i popularnosti, kao i opstanka u rijalitiju, a Miljana redovno doživljava slomove zbog ovakvih izjava svoje majke. Ona pošto-poto želi da ubedi Mariju da se Zola promenio, te da njih dvoje ipak mogu da funkcionišu kao par iako su pokušavali već mnogo puta i raskidali na najgore načine.

PREPORUKA:   Miljana Kulić i Darjan Radomirović se pomirili u krevetu, sve odzvanjalo TUP TUP TUP...

Miljana i Zola su se dosetili da bi mogli da naprave lažnu dramu i svađu, kako bi nagovorili Mariju da pusti Zolu da uđe u apartman u kojem boravi ona i Miljanin sin Željko, a ostalim zadrugarima je tamo ulaz strogo zabranjen.

Nakon što su iscenirali čitavu svađu i Miljanin nervni slom, Marija je zaista pristala da Zola uđe u apartman i da svo troje porazgovaraju uz kafu.

– Vidi stvarno je ušao, kazniće ga – komentarisala je Miljana kada su došli do apartmana.

– Ma neće, pa ja sam mu dopustila – rekla je Marija.

PREPORUKA:   Miljana Kulić je odrasla u ovoj kućici, sada živi u rijalitiju a sada podigla veliku kuću!

Kako će Marija reagovati kada bude videla da su je ćerka i potencijalni zet prevarili da bi dobili ono što žele, ostaje nam da vidimo.

Tagovi
Miljana Kulić Marija Kulić lazar čolić zola APARTMAN Zadruga 6 zadruga 6 uzivo najnovije vesti zadruga 6 zadruga 6 najnovije zadruga 6 vesti alo rs zadruga 6 zadruga 6 najnovije vesti dana zadruga 6 seks zadruga 6 diskvalifikacija Zadruga 6 tuča zadruga 6 izbacivanje zadruga 6 novi vođa zadruga 6 svadba zadruga 6 rijaliti
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!