.

ZOLA uleteo u apartman deteta Željka u rijalitiju Zadruga, uslediće žestoka kazna!

HAOS! ZOLA ULETEO U APARTMAN KOD MALOG ŽELJKA Miljana van sebe, sledi nikad strožija kazna! (VIDEO)

Miljana i Zola su se dosetili da bi mogli da naprave lažnu dramu i svađu, kako bi nagovorili Mariju da pusti Zolu da uđe u apartman.
HAOS! ZOLA ULETEO U APARTMAN KOD MALOG ŽELJKA Miljana van sebe, sledi nikad strožija kazna! (VIDEO)

Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Miljana Kulić je nedavno odlučila da ponovo pokuša da ostvari vezu sa Lazarom Čolićem Zolom, iako je njena majka Marija Kulić izričito protiv toga.

Kako Marija smatra, Zola samo iskorišćava njenu ćerku zarad novca i popularnosti, kao i opstanka u rijalitiju, a Miljana redovno doživljava slomove zbog ovakvih izjava svoje majke. Ona pošto-poto želi da ubedi Mariju da se Zola promenio, te da njih dvoje ipak mogu da funkcionišu kao par iako su pokušavali već mnogo puta i raskidali na najgore načine.

PREPORUKA:   Bebica raskinuo sa Miljanom Kulić tako što je pljunuo pa preskočio ogradu u želji da pobegne iz zatvora Zadruge! (SNIMAK)

Miljana i Zola su se dosetili da bi mogli da naprave lažnu dramu i svađu, kako bi nagovorili Mariju da pusti Zolu da uđe u apartman u kojem boravi ona i Miljanin sin Željko, a ostalim zadrugarima je tamo ulaz strogo zabranjen.

Nakon što su iscenirali čitavu svađu i Miljanin nervni slom, Marija je zaista pristala da Zola uđe u apartman i da svo troje porazgovaraju uz kafu.

– Vidi stvarno je ušao, kazniće ga – komentarisala je Miljana kada su došli do apartmana.

– Ma neće, pa ja sam mu dopustila – rekla je Marija.

Kako će Marija reagovati kada bude videla da su je ćerka i potencijalni zet prevarili da bi dobili ono što žele, ostaje nam da vidimo.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!